[Programsız]Counter Strike de Video çekme [Resimli] ALINTIDIR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ChaKaLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ChaKaLL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ChaKaLL
Youtube de counter strike hakkındaki videolar dikkatinizi çekmiştir.Peki bu videoları nasıl çektikerini biliyormusunuz?
izafet.Com - [Programsız]Counter Strike de Video çekme [Resimli] Aslıda çok kolay.HLTV.exe ile!!!

HLTV nedir?

HLTV cs ve half life de serverlara izleyici olarak bağlanıp oyuncuların gözünden video çeken bir program dır.HLTV
cs ile birlikte gelir.***rra nın içinde dir.

Nasıl kullanılır?

İlk önce C:/Sİ3RRArra/HLtv.exe yi çalıştırın.

Daha sonra hangi serverda video çekmesini istiyorsanız connect ****** şeklinde server adresini yazın.

ÖR :

connect cs.oyundaoooooooo

veya

connect 88.238.144.123 gibi......
hltv2oo1.png

Biraz bekleyin servera bağlanacaktır.Aynı servera sizde girin ve konsolu açıp record videoismini yazın

ÖR :

PHP Kodu:
record mydemo

Çekimi durdurmak için PHP Kodu:
stoprecord

komutunu kullanın

Çektiğiniz videoyu izlemek için ;

stoprecord yazdığınızda işlem bitmiş ve mydemo.dem dosyası Sİ3RRA içine kaydedilmiş olacaktır.İşinizi garantiye almak isterseniz ilk önce Sİ3RRA ya bakın.Dosyayı bulamazsanız cstrike içine bakın orda da yoksa halflife ye bakın 3 ünden birindedir bende Sİ3RRA da olur genellikle.Sonra bu dosyayı alıp cstrike içine atın.Oyunu açın konsola girin ve şu komutu kullanın;

playdemo demoismi

sizin demonuzun ismi "mydemo" olduğundan konsola

playdemo mydemo.dem

yazıyoruz.Biraz bekleyin oyun açılacaktır.

Burada izleyici olarak istediğnzi yapabilirsiniz fakat yazı yamazsınız veya takım değiştiremez oradakileri konstroll edemezsiniz.

teşekkürLer ..

TeşekkürLer...!

cok saaoL işe Yarar T$krLer

kardeş ben video u çektimde benn bu video dan bazı yerleri kesip alacam nasıl ala bilirim :S:S

Fraps kullanarak.

kardeş fraps yada diğer hyper felan oyunda video u çekerken kastırıyor fps 10 felan oluyor ve oynanmıyo ama nedense bunda öle bişe olmuyo ondan sevdım bunu xD

oraya kadarını bılıomda qerınsını bılmıom xDé

EywaLLaH i$e Yarar l Emeqe Sayqi

bLitzKrieq = DiabLe MeisTer …

GüzeL anlatım Teşekküerler

kardes ben cektım not belgesı gıbı cıkıyor onu nasıl vıdeo cevırcem

Anlatım için teşekkürler.

teşekkürler

Teşekkürler.

Geri