Que[t]ion`s || Clan Roosther

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gfbeyup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

gfbeyup

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
gfbeyup
Que[t]ion`s || ``Noix~ (: <C>
Que[t]ion`s || ``ko1bLackn0o~ (:
Que[t]ion`s || KatjmondO * <S&K>
Que[t]ion`s || -RasheAds. `` <S&K>
Que[t]ion`s || qaMbL`eR ~>>
Que[t]ion`s || Nietzsche`
Que[t]ion`s || MeMo`CaN >Dq<
Que[t]ion`s || f A j k <F|F> ;]
Que[ti]on`s || CiHAT 3|D`
Que[t]ion`s || ~`Rapper.`$ <DG>

SADECE BASARI..!
Siralamanin hicbir onemi yoktur
Clana alim davet usul
üdür.

iLetişim : eyub.cs@hotmail.com ``ko1bLackn0o~
iLetişim : ibrahim_kinq@hotmail.com ``Noix~

Clanımdaki bütün arkadaslarıma basarılar diliyorum hersey Que[t]ion`s clanı icin (SADECE BASARI)

``ko1bLackn0o~ (: ghost kanıtı radion_35@hot eqle ve gor qeqweqw wallcıların clanı xD

Başarılar ;)

BaşarıLar.

püh reziller. ulan adam bari başka foruma verir. 3 yıllık nickimi clan tagı yapmış reziller :)

qeqweqeq adamın ısmı clan tagı yapmıslar abı bunlarda ghost var fatıhde kanıtı bıle var radion_35@hot eqleyın atsın

Que[t]ion`s || ~`Rapper.`$ <DG>

Saygılar Diler Herkeze Başalılar

isine qit ezk fatih sana ghost sun die rezil etmek isteiorum yol al gülüm.muhattapta olma bizmle qq

ben fatıh degılım ama sız rahat olun fatıh dıbımde oturuo Asuman tanırsın belkı ıyı dusunun noıx rahat ol ;)

Başarılar.

1.si nıckını qormedık duymadık o yuzden cLan tagı yabtık !..
2. si FATİH [ radion ] eziqi seni biz cıkardık ghostsun dıe cLandan herqun yaLvarıon aL aL die
3. sü reaL d beqLerım cS neymıs qeL oqreteLım sonra konus tmm mı ? !..

polemiğe girmeme gerek yok herkese qL ben cs yi sadece oyun olsun diye oynarım zevk icin ne cfg ne ghost nede baska birsey neyse saolun..

sız rahat olun beyler bız sızı cs dıye oynarız ne zaman tk atsak aım ghost hayırlı olsun dıyonuz kasmasak suresımı bıttı dıyonuz yazık sıze ya hele sen k01blacn0 %100 duvar ızledıgın adama oluyon nasıl 1 botsun la sen qweqeqw xDe

işte bize dedeiğiniz LafLar kocum reaL beqLeriz hepinizi ghost muyuz aim miyiz o zaman karar werın ıstersenız =) daha dune kadar hec birinizin adı yhoqtu smdı 2 adam wurdunuz dıe kinq oLdunuz :D biz ßu oyunu zevk için oynuoz ama sızın qıbıLer bu zewkın ıcıne sıcıo !...

Başarılar Arkadaslar

ßaşarıLar beyLer.. qL & hf ;)))

Geri