-quild wars ` CLan Reziliil İste Diz boyu adam resmen Gh alacagını soledı dal dal :D

0
EXE RANK

~RAWENCHE.!. :)

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~RAWENCHE.!. :)
Ah Nadir Bırak Bu işLeri İmana qeL CocukLara kötü örnek oLuosun :D :D

;=)) Bunlar.

GELE quild wars'a.

qL 0nLaRa :S

Mahalle arkadaşını böyle rezil etmen hiç hoş birşey degil.

bide böyle bir konu açmış counter adamı ne hallere düşürüyor len adam gerçek arkadaşın seni samimi bulmuş söylemiş dogrumu yapmış hayır sende brütüs gibi hemen gambazlamışsın adamı bide gurur duyup bunu paylaşıyon devam edin böyle o arkadaşına söyle baya salakmış gh0s7 almış ne gerek var ts ipsi alsa hud draw kasarsınız birbirinize

Bakın Siz olayı Anlamadınız Benım mahalle falan arkadısım değil SAdece olme bı mereabalıgımız var . Bende Agzını aramak ıcın kank ayagına yattım oda bırden bole gevsedı Gittiim iğice üsütüne ODa solemdı saten Yok Gercek arkadsı falan ben bu cocogun yuzunu ya 1 kere yada 2 kere gormusumdur.

As Demekki BunLarda qh KuLLanıomus :S

demekki adamın hile oldugnu ortaya ckarmak için herşeyi yapacan kanka ayagına yattım birde diyorsun o adama bir gün işin düşer bu günler aklına gelir herneyse iyi bir iş yaptıgını sanıyorsunda hud kasanları ortaya ckarsanız daha yararlı olur

Seni Mahallede yakalamasın :) :)

geLe buqra knka

Mahalle arkadaşını böyle rezil etmen hiç hoş birşey degil.

katılıyorum seni dost bilip herşeyi paylaşmış seninle hem adam kendi clanındakini bile gh olabilir diyerek kendi clanını bile hiçe saymış hemde herkes gh diyo doğru söylüyo dayanamıyorum diyo haklı adam parası olan alıyo beyler bu işler böyle...

Geri