quild wars ` SARİFUU [aim] PC SİNDEN GÖRÜNTÜLER ŞOK ŞOK ŞOK

0
EXE RANK

Khatlow <WL>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khatlow <WL>
13 yaşındaki lamer :D bizi kekliyecek (internete ss yükleyemedim kbakmayın bilen varsa indirsin yüklesin bi zahmet modlardan )

TIKLA İNDİR OÇLARIN SSLERİN
İ

yazık kınqım dıe qecınırler botlar

wqwqewqeqew kop kop ganga adam king sessiz olalım dağılın adam SARİFUUUU :D

yazik ne dieLim Temiz yemıyor :)

Kocaman gele Adam SERCAN yakalar :drool:

Geçen maçta aktıydı meğersem hepsi aynı ....

:D hepinize gele :D

bot her türlü bot ...

AcıLın Adam Sarifuu aim :)

Biliyodum zaten sağol ganga :) iyi yapmıssın az bile bu bota :D

Zaten temiz kasamazLar anca hiLe ;] Benmde pc qirdiLer hiLe diye ama buLamadılar .d

-MowexLa^ <Rose> 3D* ~MASTER

[ FakeLere Dikkat ] Ayık oL ;]

Hépinize gl cs bırakcam gercekten hiç bi adam gibi kalmıyo kmse tmm hledir blki lafm yok ama blekle yenenlerde ceklmiyo artık hpnze Gl hpnz kingsiniz beLLii 13 yaşnda yakaladınız Herkes cok tmz o cocugu yakladınız herkes cok tmz ynldklerinizin ghsini yaptıınız siz cok tmzsnz Hadi koLay qeLsn yakalamalar başarılar .)

Hépinize gl cs bırakcam gercekten hiç bi adam gibi kalmıyo kmse tmm hledir blki lafm yok ama blekle yenenlerde ceklmiyo artık hpnze Gl hpnz kingsiniz beLLii 13 yaşnda yakaladınız Herkes cok tmz o cocugu yakladınız herkes cok tmz ynldklerinizin ghsini yaptıınız siz cok tmzsnz Hadi koLay qeLsn yakalamalar başarılar .)

la de get senin ölmüşlerine reno 19 dikiz aynası baglarım sonra onlara ayna niyetine bakarım insan gibi yaz
13 yaşındaki velet kendine güvenmez :) 6 yaşında başlamişmiş cs ye bana öyle diyor la de get daha kendi g*tündeki b*ku silemezken cs mi oynuyodu la bu bebe ? spawndan mı ders aldı
mal mal konuşmayın yok 7 yaşımda turnuvaya katıldım yok şu yok bu .

hiLeyse yap moviesini otur izle laf yapma ,) sözde hpnz kingsiniz ? Sözde hpnz tmzsiniz. Hadi qq

:drool: :drool: beynim sulandı. :drool: :D adam deşifreciiii :lol:

Geri