R3[q]u3[s]T FRAG BİLGİLENDİRME..!!! <Req to Req `>

1
EXE RANK

ozankaplan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ozankaplan
Nickimi değiştiğimi bilmeniz için açıyorum bu konuyu artık R3[q]u3T nickini kullanmıcağım.

Artık Req to Req ` ismini kullanacağım..

kıngof ta istesenizde fakemi çıkartamazsınız Req to Req le çünkü yasaklı isim ;) zaten senoyna kasıyorum..

Konu boş olmasın diye Req to Req ` realimle bir basit frag..

tamamiyle Def kasıyorum ;)

Buyrun Frag.

http://www.yukleresim.com/images/t22b2jl9qxy4oy7p4in.bmp

Hayırlı oLsun :)

Ozan tamam da ... kimene ....

Aynen Ne Atlıosun ?? Sen Alla Allaa

tm tartışma yaratmayalım.

Not : Frag için koymadım ss yi sadece yeni nickim bu olduğunu belirtmek için koydum ;)

hayrLı olsn kardesm yeni nickn ve fraqın daha ii fraqlarda bekliorz ;)

yapam be kardesım barı sen yapma 11 -0 gıtmsı onu buraya fraq dıe koymus :S ayıp yakıstıramadım

Bu nick sana daha hayırlı olması dilegiyle.

ya birader benim bildiğim sağlam oynayanların fakesi olur sen neden üsteliyosunki fakeme küfür filan edin kim senin nickini kullanmak istesinki sıradan bir playersin hayır anlamadığım sen kendini nerde görüyorsun alla alla....

ya birader benim bildiğim sağlam oynayanların fakesi olur sen neden üsteliyosunki fakeme küfür filan edin kim senin nickini kullanmak istesinki sıradan bir playersin hayır anlamadığım sen kendini nerde görüyorsun alla alla....

özelden msn ni at bana maç arşiv+frag arşiv + movie ve fakelerimin SS lerini atarım ve arklerimin gördüğü fakelerimin ss lerını atarım ;)

arkadaşım fraglarını gösterim diyosunda iyi bir oyuncu zaten fraglarının ss ni çekmez benim bildiğim kendini çok iyi sanıyorsun arkadaş kendine reklam yapıyorsun kimse burda tenezzül edipte senin o berbat nickini requestmidr nedir onu almaz tamammı ancak kendin şöyle yaparsın girersin kendi nicklinlen dandik oynarsın kasamazsın ona buna küfür edersin kendine fake dedirtmeye çalışrsın benim bildiğim böyle kardeş yani anlicağın yok fakeme küfür edin filan laflarına son ver bence

fragda iyi o zman ama senin şu ekran kartına bitiyorum :D

Geri