0
EXE RANK
єχιנιcяα
Fexe Kullanıcısı
Karadır şu bahtım kara sözüm kâr etmiyor yara
Yaktın yüreğimi eyvah, eyvah, eyvah, eyvah heey
[COLOR=#800080][COLOR=#800000][I][U]Kendim ettim kendim buldum[/U][/I][/COLOR][/COLOR]
Kendim ettim kendim buldum
[COLOR=#800080][FONT=georgia][U][I]Gül[/I][/U][/FONT][/COLOR] gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvah ey
[COLOR=#800080][COLOR=#ff8c00][I][U]Kendim ettim kendim buldum[/U][/I][/COLOR][/COLOR]
Gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvah hey
Bilmez yar halimi bilmez akan gözyaşlarım dinmez
Bir kez olsun yüzüme gülmez eyvah eyvah eyvah heeey
Kendim ettim kendim buldum www.sendeyim.com
[COLOR=#800080][COLOR=#800000][I][U]Kendim ettim kendim buldum[/U][/I][/COLOR][/COLOR]
Gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvah heey
[COLOR=#800080][COLOR=#006400][U][I]Gül[/I][/U][/COLOR][/COLOR] gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvah heey
[COLOR=#800080][COLOR=#ff0000][I][U]Kendim ettim kendim buldum[/U][/I][/COLOR][/COLOR]
Yaktın yüreğimi eyvah, eyvah, eyvah, eyvah heey
[COLOR=#800080][FONT=georgia][U][I]Gül[/I][/U][/FONT][/COLOR] gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvah ey
[COLOR=#800080][COLOR=#ff8c00][I][U]Kendim ettim kendim buldum[/U][/I][/COLOR][/COLOR]
Gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvah hey
Bilmez yar halimi bilmez akan gözyaşlarım dinmez
Bir kez olsun yüzüme gülmez eyvah eyvah eyvah heeey
[COLOR=#800080][COLOR=#006400][U][I]Gül[/I][/U][/COLOR][/COLOR] gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvah heey
[COLOR=#800080][COLOR=#ff0000][I][U]Kendim ettim kendim buldum[/U][/I][/COLOR][/COLOR]
Google Reklamları