0
EXE RANK
djmemo
Fexe Kullanıcısı
Rapidde Limitsiz ,Sınırsız Hemde Premium Hızında İndirme
Evet beyler rapid linkleri programsız sınırsız ve limitsiz indirmek artık çok kolay.
Şimdi öncelikle vermiş olduğum linke tıklıyoruz.Açılan sitede indirme işlemini açık şekilde belirtmiş.Kısaca ben tekrarlıyayım.
Beyler bu site normalde günde 10 adet linke izin veriyor.
10 adet indireceğimiz Rapid linklerini sitede belirtmiş olduğu yere kopyalıyoruz.Ardından kodu girip link oluştur diyoruz.Site bizim kopyalamış olduğumuz linklerin hepsini ayrı link yaparak bize sunuyor.Bu linkleri isterseniz tek tek isterseniz 10 tanesini aynı anda
ve premium hızında indirebiliyoruz.
Tabiki 10 adet link bize yetmeyecek hemen ip no değiştirip tekrardan 10 adet link
hakkına sahip oluyoruz.
Modem resetlemeden ip değiştirme (Bilmeyenler için)
Başlat>Çalıştır>cmd>ipconfig /release yapıyoruz.
Bağlantı kesilecektir.Modem fişini bu arada 3 saniyeliğine çıkarıp takıyoruz.
Başlat>Çalıştır>cmd>ipconfig /renew yaptıktan sonra yeni bir ip almış oluyoruz.
Ve böyle yaparak sınırsız hemde premium hızında indirme yapabiliyoruz.
Bunu diğer yöntemlerden ayıran önemli konu ise her 10 linkden sonra ip değiştirmemiz
her linkten sonra değil.Birde 10 tanesini aynı anda indirme imkanı sağlıyor.
Özellikle çok part lı program ve oyunların indirilmesinde bize büyük bir kolaylık sağlayacaktır.
Ben biraz anlatımı uzattım anlaşılsın diye.Bu yöntem çok basit ve kolaydır.Ben bütün rapid linklerini
bu yöntemle indiriyorum.
Buyurun Link : Buraya Tıklayın

Evet beyler rapid linkleri programsız sınırsız ve limitsiz indirmek artık çok kolay.
Şimdi öncelikle vermiş olduğum linke tıklıyoruz.Açılan sitede indirme işlemini açık şekilde belirtmiş.Kısaca ben tekrarlıyayım.
Beyler bu site normalde günde 10 adet linke izin veriyor.
10 adet indireceğimiz Rapid linklerini sitede belirtmiş olduğu yere kopyalıyoruz.Ardından kodu girip link oluştur diyoruz.Site bizim kopyalamış olduğumuz linklerin hepsini ayrı link yaparak bize sunuyor.Bu linkleri isterseniz tek tek isterseniz 10 tanesini aynı anda
ve premium hızında indirebiliyoruz.
Tabiki 10 adet link bize yetmeyecek hemen ip no değiştirip tekrardan 10 adet link
hakkına sahip oluyoruz.
Modem resetlemeden ip değiştirme (Bilmeyenler için)
Başlat>Çalıştır>cmd>ipconfig /release yapıyoruz.
Bağlantı kesilecektir.Modem fişini bu arada 3 saniyeliğine çıkarıp takıyoruz.
Başlat>Çalıştır>cmd>ipconfig /renew yaptıktan sonra yeni bir ip almış oluyoruz.
Ve böyle yaparak sınırsız hemde premium hızında indirme yapabiliyoruz.
Bunu diğer yöntemlerden ayıran önemli konu ise her 10 linkden sonra ip değiştirmemiz
her linkten sonra değil.Birde 10 tanesini aynı anda indirme imkanı sağlıyor.
Özellikle çok part lı program ve oyunların indirilmesinde bize büyük bir kolaylık sağlayacaktır.
Ben biraz anlatımı uzattım anlaşılsın diye.Bu yöntem çok basit ve kolaydır.Ben bütün rapid linklerini
bu yöntemle indiriyorum.
Buyurun Link : Buraya Tıklayın