Recovery ve Yalamasının sonu :) Buyrun iceri Ss li ...! en sonuda cektim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

csbaran

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
csbaran
Arkadaslar Recovery ile Reklam yapamayım bı serwerde bulustuk ve bana ana avrad gırdı ve sw werdi ws attık ve arkadasımızi gormıorum bana duvar atıo gormeden sıkıoı el alıo ama sonuc olarak ne oldu :)

gene bilek akti arkadasımıza umarım bir ders olmustur yalamasi Quaresma da Cok atar cekiordu ve
sonucunu gorduler katlandılar ve umarım ii bir ders olmustur buyrun ss leri allahın rezılleri

kingofcsnin kingi recovery qweqweqrwerwerwer :D kink bunlar zuhaha

neyse arkadaslar buyrun ss leri ve dicek bısıyım kalmadı artık yorum sızde

recovery ws ss si : http://www.dosya.tc/213123123_10342.rar.html

eziq Quaresme Yalamasının resmi : http://www.dosya.tc/zqweqwe.rar.html

Bana bide Fakem dio sen Kımsınkı kım senın faken olsun ;) hee + senın yalamanın ne isi war Quaresmanın ne isi war he alpay bey promasterden sahitler war ordan admınler war onlarıda buraya qetırırım qoc..;)
bana burda delıkanlı ol tamamı fakem deme sıkacaksan biraz bellı etmeden sık alpay bey
Promasterden arkadaslarda wardi hatta hatırlıosan nıckını unuttum adam saydan yazıo hıle war die onun resmınıde atayımmı alpay bey Benı gormeden vurıordun sanslısınkı onun ssını cekmedım ortadan gormeden benı vurmana ne dersın benım anama kufur edıpde senın .... havalandırmıslar ındırecem demedınmı alpay bey sonra qeldın bana ws dedınde 30da bıter dedınde 1 el fazladan almadımmı alpay bey :) 31 olsun die :)

he alpay bey benım sadece ortadan aldım 5 ele ne dersın albay bey :) daha 13 yasındasın gıt ya :) daha
bide benım nıckle gırıp 200 e 100 oldurmusler gururuna yedırmeyınce hırs yapmıs cocuk :) amacim burda reklam yapmak deıl gerceklerı solemek :) kendını avutuyo aptal yalamaları ıle muslumu dınle bıranı ah ah nası yenıldım dıe ic belkı 2 3 saat unutursun bu aciyi alpay :D allah carpsın pc basında koptum ya
konusacak lafım yok sana ... buyrun her sey acıklıyor etkin dinle kendıne qelırsın artık :D:D
aa pardon bu 13 yasında ıcemezkı annesı kızar terlıkle :D vurur bı yerıne

Kes Sadece Watch :H

WooW..Kardeşim HéLâL DewaMını Bekleriz Sana iyi frqlaR

GüzeL ' de Sunu imageshackden yaptırsana ßidaha indirtiyosun ßize

cfg yi koysana xD

ımageshacktan yaptır

Lan ezik ßaran fakemLe Yapmşn. ! qel Swyi bilion hergün ordayım qelde Kafana Verim lol Sokmuşun bi adam vurmuşun. Allahn ezigi kingim die geçinion. lama. seni

yenılıncede fakem dır derler saten yedıremıolar :)

ya beyler recovery nın hıc kımse yalaması olamas recovery ben ızledım sw de sexafon u aldı ve o bana yalan atmaz bunuda büyük bi ihtimal yenmıstır ezık lol kes sadece watch sana dıom sen kım alpay ı yenmek kım sen once benı yen allahın ezıgı

Cfq ne Zaman Koyacan Foruma ?

2 Tne var hanqisi doqRu bunnu yaLnaLara bak qweqe:D:D

bunlar walaha bot yaw ... Recovery 13 yasında olm o ders calıssın :D sonra annesı ceza verır ona :D

ResimLeri UploadLa Birader .

hLL qaRdesm recovery yaLan oLdu :D

tabikide ßnmki La. Adam almş fakemi vurmş vurmş Ezik ya. !

aL işde qweqewee

arkadaşım bırakın bunları delikanlı gibi cfgnizi koyun bakalım bizde fraglarımızı koyalım hadi koyun cfgleri :D:D

eyer yalanım warsa allah sahidimdir utanmıon bıde alpay olum allahdan kork allah buyuk merak etme ;) yalanım warsa allah yarına yetısdırmesın kendını ole avutıo ben deıldım deme duvardan gormeden sıkan:D
hatta bak promaster sw sinden adamlarda wardı bak ordanda 2 3 sahıdım war ıstersen buraya qetıtrıyım he Senın yalaMan Quaresmada wardı ılla bana cagıtıracanmı utanmadan fake dıo bu cocuk 13 yasında bundan ne beklersınkı kendını avutur anca fakemı yendı dıe cagıtırrım yada promastere gıdın sorun baran ezdımı ezmedımı Yada Quaresma delıkanlıysa buraya konusur ... Bide utanmadan Fakem dio senı kım tanıoda senın faken olacak Faken olsa Quaresmanın ısı ne Deme Senın yalamanın ısı ne Yalan atarken durustce at belli etmeden at :) senın seyını bıraz fazla kaldırmıslar almıs olduk :)

zuhahahaha fakem dıo utanmadan:D lan ben ws yı ben ızlıordum baran cagırdıda qeldım ve sen adamı ızlemıomuydun duvardan he delıkanlı ol olum bıraz kıvırma yenıldıysen yenıldım de he baran hıle dıodum barana ama baran gene dewam edıordu yemın ederımkı kuran carpsınkı hll olsun o recowery denılen adam baranı duvardan ızlıordu oyuna gırmeme ragmen baran spec atttı ben ve baran ezdı 3d ıle bıle alamadı hll olsun kardesım kıngsın sen sana dıcek bısıyım yk ;)
utan utan qelıpde buraya yorum yapıosun neyse hll olsun baran bu 13 yasındakı cocuklarla muhattap olma derım :D:D Kıvırıolar sonra hade baran dorı dıo etkın dınle qecer yada ahmet kaya kafama sıkar gıderım :D

alpay buda sana kapak olsun ıstersen o ızlerken Quaresma ıle Akin ızlerken ss sınıde koyum sen ıste yafyum :) neyse ınandırıcı olmustur umarım cunku bole olacagını bılıordum bu atmasyoncunun atacagını neyse 12 yasındakı cocuk kendıne ii davran barana yenıldım dıe kendıne sopalama:d uzmene qerek yok bı gun qelır ezersın :) 3d ci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri