Req to Req ` BALA H$ .. :D:D:D:D<video>

1
EXE RANK

ozankaplan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ozankaplan
Harbiden de balmış :D:D:D

ama normalde Cross kafaya doğru her türlü sıksan HS gider...

Bal değil bilek payıda var bence...

o ekranda ole oynuor artık ben bu adamı D3D de fps 100 ken duSunemıorum yemın edıorum xD

Burç-x Abi Katılıyorum :)

eh bilekte var yani kendime haksızlık etmıyim :)

Harbiden ozan o ekranda böyle güzel fraglar koyuyon. Bide ekran kartın Nvidia 512 MB 128 Bit 8500 GT olsa ( Yani benim eski ekran kartım biraz daha iyi olucan ).

Benimde ekran kartım yandı giriyorum oyuna fps 20 40 pff oyun oynanmıyor.

alıştım artık ya cs ye başladığımdan beri böyle pc. :) tabi sıkıntıları oluyor adamlar üst üste gelince loss çıkyor mermin gitmiyor vs.

okullar kapanınca yeni pc alıcam :)

ekran ez1kk adam kinq :D

Bizde ekran kartı alıcaz inşşalah. Şöyle 512 MB Nvidia 9500 GT 128 bit. Şimdi olucak ilk işim Burkay 'la 1-1 vs atmak :D çok kaşındı xD

güzel atmıssın :D

Eline verem Cs'yi de gör Yenilen bida oynamayacak Cs :D:D

Bak bak bak, gözüne kestirmiş beni, ben sana yenileyim 1-1 Ws'de. Bak 92000 üyenin önünde yemin ediyorum. CS'yi bırakmazsam Namerdim. Hah bunuda yazdım buraya :D:D:D:D:D

( Lan bide yeniliyozmu xD, aman burkay abi yaa şaka şaka :P, maç bu kimin ne yapacağı belli mi olur, hem sen kiniksin biliyorsun, ben daha yeni başladım cs'ye :D:D:D:D xD )

Gidin başka yerde tartışın len :D konumu mahfetmeyın :D 2ws 1 atarım sizle weqqwe :P :P [şaka] xD

Bnmde ekran kartı düşük openql bile oynayamıom xD para olsada alsam :P adam vurupta video koyduğun kadaR Para yollasan be reguest Türkiyenın en zenqini bndm :D

Geri