retry atınca oyundan atıyor yardım pLssss!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan onur936
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

onur936

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
onur936
arkadaşlar öncelikle s.a der hepinize iyi forumlar dilerim sitemizde yer alan espv3 cfgsini kullanıyorum ve sw ye girip retry atınca oyundan atıyor komple masaüstüne geri dönüyorum bi yardım eLi uzatırsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim:blink::cursing:

Bilgisayarın Özelliklerinden Olabilir Nedeni ise Esp3 Cfg'sinde Olan Aşırı Gereksiz Özelliktir Seri Renk Değişimi Müzikler Yazilar Vs Yani Başka bir Cfg'de Olmuyorsa Tek Acıklaması Budur.

Bilgisayarın Özelliklerinden Olabilir Nedeni ise Esp3 Cfg'sinde Olan Aşırı Gereksiz Özelliktir Seri Renk Değişimi Müzikler Yazilar Vs Yani Başka bir Cfg'de Olmuyorsa Tek Acıklaması Budur.

aga pcden olamaz çünkü bu sorun bugün başladı. 3gündür cfg yi kullanıyorum bugün böyle bir şey geldi başıma o cfgdeki yazıların renginin tek renk olmasını nasıl sağlarım aga ? mesela sadece yeşil olsun istiyorum msjlar fln

Şöle yap Cstrike İçine Gir Ordaki - Config - Sil Eyer UserConfig Varsa Onuda Sil
Bu İşlemi Cs Kapalıyken Yap

con_color "11 999 0" Daha sonra colsol a esp cfg girdikden sonra bu verdıgım komutu yaz
Yada Cfg nin Altına Yapıstır

Şöle yap Cstrike İçine Gir Ordaki - Config - Sil Eyer UserConfig Varsa Onuda Sil

con_color "11 999 0" Daha sonra colsol a esp cfg girdikden sonra bu verdıgım komutu yaz

denicem aga çok teşekkürler

dediğin gibi yaptım aga olmadı:S

Sorunun Kaynağı CFG -
Cfgni Değiştir Başka Yapıcak Birşey Yok.
Boyutu Düşük CFG'ler Kullan

cs siL yada :D tekrar yükle :D

Cs silmesine qerek yok oyun kastıgı zamanlar oluyo bendede aynı sorun war retry yazma sw ip gir :)

aşırı gereksiz mi ? :D cfg serisi eSp üzerine ne bekliyorsun ? cfg den olsaydı herkesde aynı hatayı verirdi sorun senin pc den kaynaklanıyor olabilir :)

Geri