0
EXE RANK
Successful
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- cevdetsarac.wordpress.com
Merhaba sevgili arkadaşlar,
CS oyunu artık iyice çocuk oyunu olmaya başladı. Bende bir çocuğum ama olgun davranıyorum şahsımca. Şöyle bir bakınca parası olanlar havalı neden? Admin olur, veya Gh0s7 h4x alırlar. Genel için konuşmuyorum tabi ki.
CS oyunu artık iyice çocuk oyunu olmaya başladı. Bende bir çocuğum ama olgun davranıyorum şahsımca. Şöyle bir bakınca parası olanlar havalı neden? Admin olur, veya Gh0s7 h4x alırlar. Genel için konuşmuyorum tabi ki.
Evet, Cs38.KingOfCs.Com Serverine girelim dedik. NetBilgini de bir üyemizin imzasında gördüm. Sağlamdır dedim. Dün gece iceworld oynadık çok hoşdu. Fragım aynı gibiydi neyse konuya geçelim.
Aztec oynicaktık, clandan bir arkadaşı izlemek için girecektik. Neyse ben de tabi ki kasıyorum kendim rezil olmamak için. Önce ekran dediler. İP baktılar aynı değil
''Edit. Fireman`" oldular. Daha sonra az biraz daha kasalım dedikçe tepkiler arttı
ve Sonuç ortada
bu fragla ban yediysem. Baştan sonra kassaymışım artıq evime gelip döveceklerdi
Aztec oynicaktık, clandan bir arkadaşı izlemek için girecektik. Neyse ben de tabi ki kasıyorum kendim rezil olmamak için. Önce ekran dediler. İP baktılar aynı değil

Evet arkadaşlar, sunucuya girdiğimnden beri kimseye söz söylemedim zaten 5 dk da yaptım

İyi günler dilerim.