Rezillik :=) iLLe[q]aL # // <Nj> .# Rezilliği :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Successful

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
cevdetsarac.wordpress.com
Successful
Merhaba sevgili arkadaşlar,
CS oyunu artık iyice çocuk oyunu olmaya başladı. Bende bir çocuğum ama olgun davranıyorum şahsımca. Şöyle bir bakınca parası olanlar havalı neden? Admin olur, veya Gh0s7 h4x alırlar. Genel için konuşmuyorum tabi ki.​

Evet, Cs38.KingOfCs.Com Serverine girelim dedik. NetBilgini de bir üyemizin imzasında gördüm. Sağlamdır dedim. Dün gece iceworld oynadık çok hoşdu. Fragım aynı gibiydi neyse konuya geçelim.
Aztec oynicaktık, clandan bir arkadaşı izlemek için girecektik. Neyse ben de tabi ki kasıyorum kendim rezil olmamak için. Önce ekran dediler. İP baktılar aynı değil :) ''Edit. Fireman`" oldular. Daha sonra az biraz daha kasalım dedikçe tepkiler arttı :) ve Sonuç ortada :) bu fragla ban yediysem. Baştan sonra kassaymışım artıq evime gelip döveceklerdi :)

Evet arkadaşlar, sunucuya girdiğimnden beri kimseye söz söylemedim zaten 5 dk da yaptım :)

İyi günler dilerim.​

1-) Ahaha :) Sadece gülüyorum :)
2-) Cs'de her kasan 3D dir
3-) Bole ezıkler oldugu surece cs'ye adım atmıcam :) bunlar qibiler yuzunden bıraktım :)
4-) Frag sekill akanzy :)

Adamlara göre öyle paşam. Önce admine wall dediler tsay geçti ki herkes susdu :) TK yapınca dayanamadı tabi garibim.

Bole Ezikler Olduğu sürece :) No CS ben cs baslasam bıle yurt dısından oynarım :D

İP değiştirecem zaten. Türk serverlarından artık nefret etmeye başladım. Almanya & İsveç gibi serverlarda oynamayı düşünüyorum. Biraz yabancı dil tamamdır :)

Tartışıcı Konular Açmayın

Tartışma değil, sadece rezillik :)

Fireman Bi D.mod odasını oku görevlerini öğren bakem .

yazıkkk beaaa :S

zzzzzzzz EzıqLık Bu Olması Gerek :)

Ne yapalım paşam :) Bu işler böyle frag yapmıcan demek qweqwe :)

[B][COLOR=#000000]@Successful[/COLOR][/B]
senin yaptığın da ayrı bi rezilliklik tartışamasız bi konu

bende senin gibiler yüzünden bıraktım işte bu csyi ilk önce övünür bövünürsünüz böyle TK gidince

sonra bi ölümler başlar aa mousem gitti kardeşim kolumu dürtükledi kardeşim orasıyla oynarken gördüm gülerken vurdun

veyahut "vs"lerde ayrı bi havada oynarsınız karşınız da oyuncu değil de bi amele varmış gibi iki el üst üstte ölümce bi say geçersiniz "eee yeter artık başlıyorum" ee geç kaldın oyun bitti yenildin

ha bu laflarım ağır geldiyse 6 aylık oynamamışlığımın üzerine seninle yada bu laflarımı üstüne alanlar ile layıkıyla vs atarım

uqR* | Cay Keyfi

Fark etmez, dediklerini ben şahsen yapmıyorum. Ölsemde ölmesemde konuşmam. Boş konuşmayı sevmem ;) Pm den İP ve bildirim atman yeterli.

Forumda tartışma ortamı yaratacak konular kilitlenecektir.

Bir daha aptal aptal konular açmayın şuraya, bize ne söylüyorsun ki bunu !!!

Kilit #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri