-Riverd Julie`s # vS JD | Sonuç ?

0
EXE RANK

`-B'eLa &. T|k ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-B'eLa &. T|k ~
qelee bizeeee :D

qwqwqw ac yardır GL sıze :D herkes bılıyo ne bok oldugunuzu arkadas anlattı senın abının maddı durumu ıı 2 aycs bıraktım dedın sonra kasmıyom dedın sonra gıttı ananı nadıre sattın warya cok ıplesın ya ! hasıp bıle gh oldugunu soyledı aq yalansa serefsızım ! ! !

bela tk senın ne bok olduqunu herkez bilio onun için kendinzle övünmeyn gerizekalılar :D

qwqwqw ac yardır GL sıze :D herkes bılıyo ne bok oldugunuzu arkadas anlattı senın abının maddı durumu ıı 2 aycs bıraktın dedın sonra kasmıyom dedın sonra gıttı ananı nadıre sattın warya cok ıplesın ya ! hasıp bıle gh oldugunu soyledı aq yalansa serefsızım ! ! !

Her Mac Sonu Veya Direkt 0rtasında Twmi Veriirm turnuvalarda Fragımı Atarım .. Steamda Fragımı Atarm dünkü cscisn laf yapma gelp ? bn 8 sndr burdaym senı 2 senedır ancagoruorm gir puba yar :) pub sana göre cs sana göre deıl git elişi öR benide bilen bilio senide

Bana ınanmayanlar olabılır Rest kendısını soylemıs olum ısteyen baksın hımmel dawsan bela tkgh oldugunu zaten bunlar anca boyle kasar :D

Sız kutu kutu pense oynarken Bizim gıbı oyuncular sıra sıra Tk yapıyoduk ! ! ! AyıK OL ! ! !

Bela tk , himmel ~ la gh oldugunu bilmeyen mi var ; ASDASD bide SS koymuslar.

:d:d:d:d:d Retse Sor bela tk Mac sonu verdimi tv Vermedimi ? Clanmdaki Adamlar benı ılglndrmez ben temz kasarm turnuvalardada aglıcanz gorucez ? oke gencler bn kndımden emınm sırf bu yuzden 2 ay cs bıraktm özledm döndm bıktm aglatmaktan .. Twni istedgn dakika verirm .. tmm kerem vermıo fln bni ilglndrmz o bn kendıme bakarm ayk ol ltfen ıftıra atma bana qele at gec

Her Mac Sonu Veya Direkt 0rtasında Twmi Veriirm turnuvalarda Fragımı Atarım .. Steamda Fragımı Atarm dünkü cscisn laf yapma gelp ? bn 8 sndr burdaym senı 2 senedır ancagoruorm gir puba yar :) pub sana göre cs sana göre deıl git elişi öR benide bilen bilio senide
tmm senı bılen bılıyo gH oldugunu lan ıple kendı arkadasın s,kendı clanındakı adam soyledı senın gh kastıgını sonra gh bıtmıs oyunu bıraktım ayagına sonra gh alıyon yardırıyon aq Malı ! ! ! sen gıt Abılerın Gelsın bızı Ezsın ! ! !

:D:D Cs bırakmasına Ws Atarm snnle ? TW verirm sende anında girerz yada ne bılm gel lan game ? Olm kac yıllk oyncsn sen ? hele tipe bak ?

Gereksiz Post Kasmayınız..!

ewt senı bılen herkez bılıo sen çünkü bir ****** cocuqusn :D

Seviyeli Yorumlar gereksiz Pos kasma

lan oc JD ler sız gh deıl mısınz sızıde herkes blıor bde aglıo durmus

bela tk sende gh sın . kardesn ozgurcan bzm macta acms yardırıodu :D no recoıl ı acık untmstu dedı zaten gh war dıe :D :D

Geri