Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rüyalardan başladık rüyalardan devam edelim...
Aranızda kesin yapmış olan vardır...Rüyanızın içinde olduğunuzu farkedip rüyayı kontrol etmek...
ben benim yaptıkğımı anlatayım...
Rüyamda..."otobüste gidiyorum otobüse bilet kontrolü için elemenlar vardırya onlardan biri bindi ve emliyet kemerlerini kontrol etmaye başladı benimde oturduğum koltuğun emliyet kemeri yoktu ve adama benim kemerim yok olasa takardım dedim...ve ekledim ben durakta ineyim ve bi sonraki otobüse bineyim adamlar kabul etti...otobüs şöförünün yanına gelip ben burda oturuyodum durak kalabalıktır bekliyen yolculara söleyin bu otobüsten indiğimide diğer otobüse oturarak bineyim dedim...şöförde tamam dedi...ben indim otobüsten kuyruğabi baktım ufuğakadar gidiyo...bekliyen insanlaraben bu otobüsten indim isterseniz şöföre sorundedim...******** şöförde "hayır haıuyır bu otobüsten inmedi" diyip basıp kaçtı... ben ne olduğunu anlamadan bekleyenlerden biri cıkıp işte bilkentin ülkü oçakları başkanı bu dedi...ve dütün durak bana saldırmaya başladı...TAM BU SIRADA RÜYADA OLDUĞUMU ANLADIM VE KONTROL ETMEYE BAŞLADIM...ilk olarak duraktaki bütün yolcuları dövdüm...sonra baktım otobüs ufukta yokolmak üzere...rüyada olduğumu biliyomya otobüse ne yapabileceğimi düşündüm ve peşinden koşup yetiştim...otobüsü arkasından tutup devirdim"...ve büyüm bi huzurla uyandım...Rüya kontrolü gerçekten çok zevkli bişey...eğer bi gün rüyada olduğunuzu farkeder ve kontrol ederseniz uçmanızı öneririm...kendimden biliyorum çok zevkli...