Rüya yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
Evli erkek arkadaşımla nikah yapmak üzereyiz ancak son anda vazgeçiyoruz
Canan: Bugün gördüğüm 2 rüyayı anlatmak istiyorum.. Şuan hayatımda olan evli erkek arkadaşımla rüyamda nikah yapmak üzereyiz. Aynı işyerinde çalışan bir X adındaki erkek arkadaş da güya nikah şahidimiz olacakmış. X nikah yapılacak yere geliyor ama ben ve erkek arkadaşım aman kalsın şimdi bizi görür diye nikah yapmaktan vazgeçiyoruz. Çünkü x isimli arkadaşın beni evli bir adamla görmesini istemiyorum. Birde yine bir yerdeyim ama hatırlamıyorum. Bir leğen azgına kadar balık dolu. Bende çiğ balıklardan birini yemişim ama çıkarıyorum sonra ve yere atıp oradan uzaklaşıyorum.

Yorum

Rüyanız yaşam tarzınızı gözden geçirerek hatalı ve yanlış yol ve yöntemlerden uzak durmanız gerektiğine işaret ediyor. Çıkacağınız bir seyahat nedeniyle işlerinize bir süre ara verecek ve uzaklaşacaksınız. Bir satım işinden vazgeçeceksiniz. Doğru bildiğiniz ve inandığınız değerleri yaşamaya özen göstereceksiniz. Evli erkek arkadaşınızla ilgili haberler alacaksınız. Mülk sahibi olmak için bazı girişimlerde bulunacaksınız ancak bunlardan sonuç alamayacağınız rüyanızdan anlaşılıyor.

Geri