Rüya yorumları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
Sevgilim çarpılmıştı!..
Ramize: Rüyamda şehir dışındaydım ve eski erkek arkadaşımda bulunduğum yere gelmişti. Kaldığı yere gidip bakıyordum ve odasının çok güzel küçük bir bahçesi vardı ancak biraz bakımsız bırakılmıştı. Yeşildi, ufak ağaçlarda vardı, bir de küçük bir havuz vardı. Havuz boştu, bahçedeki otların biçilip sulanması gerekiyordu. Ben ona bu bahçeye bakım yapıp havuzu doldurursak ne kadar güzelleşeceğini anlatıyordum hevesle. Anlatırken de gözümün önüne bahçenin güzel ve bakımlı hali geliyordu. O da dinliyordu yapabilir miyiz acaba der gibisinden. Sonra ikimiz baş başa idik ve o üstünü çıkarmıştı. Ben onun göğüs bölümüne dokunuyordum ve çok heyecanlanıyordum. Bu kabarcık bir dokunma bile beni çok heyecanlandırdı diyordum ve öpüşmek üzere başımı kaldırıyordum ama başımı kaldırdığım an yüzünün bir tuhaf olduğunu gördüm. Suratı çarpılmıştı. Ağzı epey yana kaymış, gözleri ise iyice birbirine bitişmişti. Aman Allahım yüzü çarpılmış diyordum içimden... Gözleri bitişikti ama bakışları sevgi doluydu. O da sanki çok zevk alıyorum demek ister gibi yapıyordu ama sadece hafif bir ses çıkarabiliyordu yüzü çarpılmış olduğu için. Ama ben anlıyordum. Sonra öpüşüyorduk ama ben hala yüzünün çarpılmış olduğunun şokundaydım. Teşekkür ederim şimdiden.

Yorum

Rüyanız eski erkek arkadaşınızla ilgili bir haber alacağınıza işaret ediyor. Kendisinin işlerinin bozulacağı ya da dinen sakıncalı işlerde bulunduğu, hatalı yol ve davranışlar içerisine girdiği rüyanızdan anlaşılıyor. Cömert ve asil bir insandan iyilik ve yardım göreceksiniz. Eski sevgilinizden de karşılıklı birbirinizden fayda göreceksiniz. Maddi manevi güzelliklere sahip olacaksınız ve arzularınız gerçekleşecek. İki dünya saadetine erişeceksiniz. Doğru bildiğiniz ve inandığınız yolda gitmeye özen göstereceksiniz.

Geri