Rüya yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
Uçak üzerimize geliyordu
Uçak: Rüyamda ben, eşim ve hatırlayamadığım bir kaç kişi daha evde oturuyoruz ve bir uçağın yakından uçuş sesini duyuyorum, ses gittikçe yaklaşıyor ve sonunda inanılmaz gürültülü bir patlama sesi çıkıyor. Koşarak 4. katta oturduğumuz evin balkonuna çıkıyoruz, sol çaprazımızda karşıda bulunan binanın üstlerinde uçak patlamış sanki ve uçağın parçaları evleri sarmış ve birden karşımızda, sağımızda ve solumuzda bulunan bütün binaların camlarından ateşler fışkırdığını görüyorum ve buralarda kalan insanların nasıl acı çekiyor olduğunu düşünmeye başlıyorum ancak onlar için yapacak hiçbir şeyim olmadığı için bir şey yapamıyorum ve çaresiz bir şekilde etrafı seyrediyorum. Daha sonra yukarı baktığımda başka bir uçağın direk olarak burunlama bizim üzerimize uçtuğunu görüyorum, adeta dimdik tepen düşercesine tam bizim evin üzerine geliyor ve o kadar yaklaşıyor ki bizim evin çatısı ile uçağın arasında 5 metre ya var ya yok ve bizde en üst katta oturuyoruz. Bunun üzerine ben eşimi alıyorum ve koşarak balkondan evin içine giriyoruz. Vaktimizin yetmeyeceğini düşündüğümden dolayı evden çıkmayı düşünmüyorum bile ve hemen misafir odasındaki masanın altına geçip acaba uçak düştüğünde bize bir şey olur mu olmaz mi diye düşünmeye başlıyorum ve bu arada eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum, aynı zamanda dua ediyorum içimden. Daha sonra yaklaşık 10-15 saniye bekledikten sonra hiçbir şey olmayınca tekrar balkona çıkıyorum ve burunlama bizim eve doğru düşen uçağın evimizin üstüne bir yuvarlak biçimde aynı çizgi üzerinde uçtuğunu görüyorum ve uçağın son anda kendini toparlayarak çarpmaktan kurtulduğunu düşünüp şükretmeye başlıyorum.

Rüyanız

Rüyanız bu günlerde çevrenizde meydana gelecek ilginç ve dikkat çekici gelişmelere işaret etmektedir. Bu gelişmelerden siz ve aileniz olumsuz etkilenmeyeceksiniz. Ancak hadiseler sizi az da olsa etkileyecek. Her türlü fitne ve kargaşa yaratacak ortamlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bir haber alacak ve bir seyahate çıkacaksınız. Korku ve endişeleriniz sona erecek, emniyet ve güven ortamında bulunacaksınız. İşlerinizde temkin ve tedbiri elden bırakmayacak ve şüpheli şeylerden kaçınacaksınız. İçinde bulunduğunuz tüm sıkıntılar sona erecek ve daha güçlü konumlara geleceksiniz. Kazancınız bol ve bereketli olacak.

Geri