Rüya yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
‘Vergi dairesine gidelim’ diyor
Gökhan: Rüyamda babam su anda Almanya´da bulunduğum evin misafir odasında yatmak üzere hazırlanıyor. Güya koltuk kanepeyi yatak haline getirmişiz yorgan falan hepsi serilmiş. Bende babama iyi geceler deyip yatak odasına gitmek üzere kendisinin yanına gidiyorum. Sanki annem kendi odasında yatıyor gibi hatırlıyorum. Babamla konuşuyor ve bana sıkı sıkı tembih ediyor. "Oğlum unutma yarın vergi dairesine gitmemiz lazım sende benimle gel" diyor bende tamam diyorum tabiî ki gelirim diye söz veriyorum. Bu arada kendisiyle konuşurken hiç gülmediğini fark ediyorum sanki bana sarılmak istiyor ama çekindiğini düşünüyorum, bende kendisiyle çok sıcak kanlı konuşuyorum. Bu arada tekrar bana yarın geç kalma oğlum öğlen vakti gidelim vergi dairesine diyor bende tamam diyorum.

Yorum

Rüyanız korku ve endişelerinizden kurtularak emniyet ve güven ortamında bulunacağınıza işaret etmektedir. Sevinç ve mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacaksınız. Ömrünüz uzun, kazancınız bol ve bereketli olacak. Ümit kestiğiniz şeyler gerçekleşecek. İşinizle ilgili yapmanız gereken resmi işlemleriniz varsa bunları yerine getirmekte gecikmemelisiniz. Rüyanızda zaten babanız da sizi ikaz etmiş.

Geri