Rüya yorumları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
Bir trendeydim ve yanımda da Hülya Avşar vardı...
Secret: Merhabalar ben öncelikle şu an işimden fazla memnun olmadığımı belirteyim. Rüyamda eski bir tanıdığım bana Tuzla’da bir Leasing firmasında iş buluyor ve ben işi görmeden hemen istifa ediyorum ve eski işyerimde patronumla birlikte yere kocaman bir yatak açıyoruz, yeni eleman hazırlığıymış sonra birden panikliyorum işe kabul edilip edilmediğim şartları belli değil ne yaptım ben diye, sonra birden bir trende oluyorum yanımda Hülya Avşar var, gözlerini çok net hatırlıyorum, ona anlatıyorum, o da işin olduğunu ve çok iyi şartları olduğunu, trenin camından işyerini TV ekranı gibi seyrettirerek anlatıyor... Yorumlarınıza şimdiden teşekkür

Yorum

Rüyanız olgun ve sağlam karakterli bir insan olduğunuza işaret etmektedir. İstediğiniz iş ve vazifeyi elde edeceksiniz. Kazancınızdan hayır görerek kimseye muhtaç olmadan yaşayacaksınız. Refah içerisinde yaşayarak, komşuluk ilişkilerine önem vereceksiniz. Çevrenizde sevilen ve aranan bir insan konumuna geleceksiniz. Kazancınızı iktisat ederek harcarsanız daha az sıkıntıya girersiniz.

Geri