Rüya yorumları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
Amcamın oğluyla evlenmişim ama ben bunu hatırlamıyorum
Şeyma Nur: Evlenme niyetli olduğum erkek arkadaşımla ayrılmadan kısa bir süre önce gördüğüm rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum. Erkek arkadaşımla bir yatakta yatıyoruz. Sohbet ediyoruz. Her şey çok normalken bir anda çok büyük bir acı hissediyorum. Ve bana ters ilişki yaptığını ya da yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Yalnız ikimizi de çıplak görmedim. Sadece büyük bir acı hissi ve şaşkınlık duyuyorum. Ona ne yaptın sen diyorum, o ise inanılmaz umursamaz tavırlar içinde. Sonra bir anda amcamın oğluyla konuşuyorum. Ağlayarak ona onunla evlenemeyeceğimi çünkü onu sevmediğimi söylüyorum. O da bana dün kendi ayağınla geldin ikimiz gidip nikah kıydık diyor. İnanamıyorum ve dünü bir türlü hatırlayamıyorum. Onu sevdiğimi söylemişim ve gidip onunla nikah kıydırmışız. Yengemlerin ve annemin durumdan gayet hoşnut olduğunu görüyorum. Yemekler hazırlıklar yapıyorlar. Köşk gibi kocaman bir evdeyiz. İnanılmaz büyük bir bahçesi var. Yengemler bu evi yeni almışlar ve biz kuzenimle bu evde oturacakmışız. Evin balkonundan inanılmaz güzel ve büyük bahçesine bakıyorum. İçimde memnuniyet hissi var. Yengemlerin köpeğimi sevmediğini ama artık oğullarıyla evlendiğime göre alışmaları gerektiğini düşünüyorum. Ve köpeğimin bu evin bahçesinde çok mutlu olacağını düşünüyorum.

Yorum

Rüyanız erkek arkadaşınızın hiç olmayacak derecede ters işler yapacağına ve bu işe sizi de ortak etmek isteyeceğine işaret etmektedir. Siz uzun süre erkek arkadaşınız tarafından yanıltılacaksınız... Aile içinde etkinliğiniz artacak ve ailenin başına geçeceksiniz. Hayatınız da çalışma temposu yükselecek, borçlanacak ve üzüntülerinizden kurtulma yolları arayacaksınız. Yengenizle aranızda hoşnutsuzluklar olmuş, o olayları unutmaya çalışacak, bu konuda da gayret göstereceksiniz... Karışık ve karmaşık olayların içinden kolayca sıyrılacak, ümidinizin gayretiyle huzurlu ve mutlu olacaksınız...

Geri