Rüya yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları

Gülçin: Rüya yorumlarınızı keyifle takip ediyorum böyle bir hizmet için çok teşekkürler. Geçen gece gördüğüm bir rüyayı yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyamda eski erkek arkadaşımla beraber yolda yürüyoruz. Ama o sıkıntılı ve tedirgin. Ben keyfini yerine getirmek için çalışıyorum. Birden durup bir taşın üstüne oturuyor. Kanlılarının peşinde olduğunu ve buralardan kaçması gerektiğini söylüyor. Çok sinirleniyorum ama ona bir şey belli etmemeye çalışıyorum. Çünkü yalan söylediğini hissediyorum. "İçimden gitmek istiyorsan git niye yalan söylüyorsun, kanlıları gibi bir şeyi uydurma bari " diyorum. Sonra beyaz bir minibüs yanaşıyor. Kapısını açıyor. Arkasında sırt çantası olduğunu fark ediyorum. Ağlamaklı bakıp binip gidiyor. Sokak ortasında kalıyorum karanlık olduğu için çok korkuyorum. Yanımdan arabalar geçiyor. Ne yapacağım şimdi nasıl eve döneceğim diye düşünüyorum arkadaşıma daha da sinirleniyorum.

Yorum

Eski erkek arkadaşınız sıkıntılı olabilir, merhametli olma yanınız oldukça yüksek. Bu rüya ölüm kadar önemli bir değişimi sembolize eder. Beklenmedik bir anda sıkıntılarınızdan ve de üzüntülerinizden arına bilirsiniz, geçmişe bir çizgi çizip kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz.

Geri