RuzionSha vs qiovinco

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aljfuLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

aljfuLL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
aljfuLL
ruzionezi.png

Fakeyiz ruzionlar 1 fake onlarla bir problemim yok olay başka...
Normalde vermezdim.kTy ağladığı için verdim.Arkadaşlar
şunu söyliyeyim bu maçta tw vermeden banı attılar.Dün bir maç attık ve cs expertse gel kanka diye cfg at diye yalvaran kty bebemiz de başladı bana ağlamaya(kty bnm clanda bu olay esnasında)ben de tabi tw verdim 4 kişi pcme girdi aradılar aradılar bbir şey bulamadılar.Tw yi oyundan çıkmadan verdim oyun açıkken bunu söylemekte fayda var.Ben bu kutaylara eskiden de çok çaktım sorun olmuyo direk yiyolar hsyi zaten.eskiden hatta baktılar ezilcekler ya ktyın neti düştü maç iptal diye kaçan adamlar bunlar bana 6 ay önce clana gel kanka cfg at kanka aim ghos7 ne varsa aç kanka ezelim diyen bu bebe bnde bir şey olmadığını öğrenince twden bir şey bulamayınca deliye döndü ve ben de ilişkimi kestim ulan bebe usp 3 one shot attım 1 saniyede diye qq verdiğiniz zamanı hatırlarım ben sen kimsin bana gh diye ağlıyosun?Jackue de buna dahil 7 aydır pub girmeyen ben yeni türemeler giovinconun nasıl aktığını öğrensin diye svleri birbirine kattım hsleri havada uçuşturdum aynı şeyi jackue ye de yaptım ve bir killde önce sağıma bakıp sonra soluma dönerken donan adamı görüp vurdum diye o da başladı ghsin 3dsin muhabbetine ve bunu 1 günde sizin adam sandığınız en az 50 kişi bana yapıyor...Hava atmaya çalışmıyorum aga ağlatmadığım kalmadı qiovinco nickine qq kendinize iyi bakın ara sıra eskilerden maç ssleri falan veririm blki 1-2 hafta daha oynarım sonra kurtulursunuz üzülmeyin bir daha herkezi ezen qiovinco olmayacak o artık herkezi css de ezecek ;)

sağol böyle bebe bebe konuşmak benim de hoşuma gitmiyor arkadaşlar da buna sinir denir sinir ameliyat oldum evden çıkamıyorum tek hayatım pc oldu pcde de 5-10 yaş arasıyla uğraşıyorum :S maçta 25 kill atıyorum 2 kill atan capcup benden iyi olduğunu iddia ediyo ya olaya bak komik misiniz aga :S

Hayatınımı yazdın la okumaya üşendim :laugh:

Valla bende üşendim en başını okudum. :)

Başarılar .

o ne lan okumaya utandım :D asdfasdfa ibo bunu sana küfredenlere söylüyon dimi lan :D zaaaa apoyla ben akıcam sen bakıcan spec geç izle xDDD

sağolun.
ahmet tabii ki bana gh diye ağlayan 2 günlük cscilere diyorum kendi arklarım benim ne kadar mütevazi bir kişi olduğumu ve yakınımdaki kişileri övdüğümü bilirler.ne kadar tanımadığım kişilere sinirlenince sanki ondan üstünmüşüm gibi sözler yazsam da bunların onları deli etmek için olduğunu bilmeyen yok.Üstünlük ancak Hz. ALLAH CC katındadır ve imanla olur.csde üstünlük ne demek ya?ben 1.5 de iyi olsam ne fayda sadece eğlenirim o kadar ben csde iyiyim demiyorum tamam lan en ezik benim.bir de arada sinirle kankalarımı bu dandik internet ortamında kırsam da onlar benim net kankalarım ve benim kankalarım da kingdir kingliği onlardan öğrendik koşmaya tekrar başlayana ameliyat yaram iyileşene kadar da bu böyle sonra internete girmem zaten :)

ibo senin ne oldugunu bız bılıyoruz kanky sıkma sn canını

BaşarıLar...

Roman yazmışsın ganga :F okudum hepsini pek bir şey anlamadım :drool: geçmiş olsun ameliyat için tekrar seni bilen bilir :001_rolleyes:

bende üşendim :D

team fake olduğu için RS tagı almışlar ruizonsha deil :) önce adam ol sonra oyun oyna .

team fake olduğu için RS tagı almışlar ruizonsha deil :) önce adam ol sonra oyun oyna .
ezdim ağla sen olsan karşımda durabilcen mi?1 kill attırmam.RS=Ruzionsha ayık ol fake dediğin teamda sadece kty fake o da sv adminliği yüzünden aldılar ;) pubda bana gh diye ağlayan bebe gelmiş buraya neler yazıyor :S 5-10 yaş

sağol faksiri :R

ql krallar ;) destan yazmışn iftar vakti okuyamadm :d

EYVALLAH pek uzun değil istiyosanız şu an 15 sayfalık düz yazı yazarım buraya a4 boyutunda hayatımız yazmak çizmek :d

Geri