S.a Beyler Bı Bakarmısnız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-TRuLLy~>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-TRuLLy~>
Sa Beyler Ya BEnım Ps Wındows Wın 7 Neden Cs Acmıo Cvp Beklıorum Arklar Lutfen:001_unsure:

Ya Bı Cvp Vermıcekmısınız ??*

Yardım Bölümüne Açsan Daha İyi Olmazmıydı :)

Acıl Sorunu Gıdermem Gerek Senın Dedıgınde Dogru Acıl Lazım Nedenkı yaw :D

konuyu tasıorum

Aynı Sorun bendede war windows 7 kuLLanıcısıyım ßende qiremiyorum

tmm Tası Kardesım

Beyler şuan aynı sorun bendede var sXe 8.5 CS çalışıyordu. sXe 8.6 'da çalışmıyor. sXe'siz bağlandım sunucuta hata vermedi.Sorun sXe 'de galiba. Bilen varsa yardım etsin

Ayn Oyle Oluor Neden Oylekı yaw sxe 8.6 sorun war galıba dun gırdım cs 8.5 lw hıc bısey olmadı sımdı gırıom gırmıo :S:S

Ayn Oyle Oluor Neden Oylekı yaw sxe 8.6 sorun war galıba dun gırdım cs 8.5 lw hıc bısey olmadı sımdı gırıom gırmıo :S:S

Beyler şuan aynı sorun bendede var sXe 8.5 CS çalışıyordu. sXe 8.6 'da çalışmıyor. sXe'siz bağlandım sunucuta hata vermedi.Sorun sXe 'de galiba. Bilen varsa yardım etsin

Önemli Bu yeni sürümde bağlantı doğrulama sistemi değiştiği için daha önceki sXe Injected sürümü kullanan sunuculara bağlanamıyacaklardır.
Sabit Konuda Yazıyor...Sizin Sorunuuz Bu Olabilir.sxe 8.5 kullanan sunuculardan kaynaklanıyor büyük ihtimal :soruBen Şuan İş Yerindeyim Eve Gidince Bakar Sorunu Çözmeye Çalışırım

Off Ulan Off Nasıl Bıseydır Bu ya Oyunda Oynayamıoz :(

Fazla Kasma Kendini Kardeş Eger Hata Herkezde Varsa 1-2 Güne Düzeltilir...1-2 Gün Sık Dişini :D Benim Bilgisayar Garantiye Gitti 2 Ay sonra geldi Kafayi yiyodum az daha :D

:D:D Sıkıldım yaw

Beyler gerekli açıklama yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri