S.a GençLer gir içeri baq baq ... Come :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keremcs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Keremcs

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Keremcs
sXe-Injected v11.2 Fix 3 indirdim arkdaşlar cs giriom sonra consola acıp bi sw adresi yazıyorum

giriyor sonra 5 saniye sonra karanlık ekran geliyor sonrada oyundan atıyor help me pls

yardım pls...

Yada forumdan açıklama yazaparsınız lütfen kafayı iyicem cözemedim bu sorunu ya..

SaygıLar Simdiden TşkLer Herkeze Yardım edene ve Etmeyene....

Msn adresi vermek yasaktır konuyu yanlış yere açmışsınız yardım bölümüne taşıyorum uyarıldınız birdahaki hatanızda ban atılacaktır.

tmm kardeşim bilmiyordum

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)

xd peki siz biliyormusunuz bu sorunu cözebilirmisiniz yani :)

İşletim sistemin Windows7 mi ?

Windows 7 Stater

Windows 7 ile sxe uyumsuzluğundan kaynaklanıyor bende Windows 7 kullandığım sıralar banada aynı hatayı veriyordu çözümünü yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarı açar açmaz sxeyi açıp güncelleme butonuna bastıktan sonra simge durumuna geçirip cs'ye girmen, oynadıktan sonra sxeyi kapatmaman, kapatıp tekrar açınca görmüyordu çünkü ve farklı oyunlara girip tekrar sxe ile cs'ye girince yine görmüyordu sxe'yi. Ayrıca konsola girdiğinde konsolda

sxeinjected.jpg

Göremiyorsan sxe oyuna entegre olmamış demektir, boş yere servera girip oynamaya çalışma

Umarım açıklayıcı olmuştur :)

aynn oyle sxe kuruom görmüyor console giriom görmüyor consolda :D ne yapcam isletimim degiştircem

Tavsiyem Windows Xp ye dön daha fazla verim alırsın .

w7 kaç bit ve orj & çakma olduğunu söyle yardımcı olayım.

32 bit winodws 7 Starter orj cd.

Geri