0
EXE RANK
__v__
Fexe Kullanıcısı
arkadaşlar bu olayı arkadaşım mert anlattı :
internetten sürekli bir mesaj geliyormuş arkadaşım hiç bakmamış ama bu mesaj 100 'ü geçince dayanamamış bakmış. sonra bi yabancı ( kanka ara beni
diye bir yazı yazı yazıyormuş bir telefon numarası varmış aşağıda. arkadaşım aramış o numarayı sonra ........................ bir ses öleceksin demiş :001_rolleyes: arkadaş şaka sanmış aradan 1-2 saat sonra zil çalmış arkadaş açmamış sonra adam kapıya balta geçirmiş ve baltayla kapıyı kırarken öldürecem seni !! die çığlık atıyormuş . adam kapıyı kırmış adamı öldürmüş ..... adam meğersem satanistmiş herkese mail atıp onları öldürüyormuş ....
gazetede okudum arkadaşlar adı Satanist Vahşeti bence yabancılardan gelen maillere bakmayın baksanız bile telefon numarasını aramayın !!!!
internetten sürekli bir mesaj geliyormuş arkadaşım hiç bakmamış ama bu mesaj 100 'ü geçince dayanamamış bakmış. sonra bi yabancı ( kanka ara beni

gazetede okudum arkadaşlar adı Satanist Vahşeti bence yabancılardan gelen maillere bakmayın baksanız bile telefon numarasını aramayın !!!!