Şaşıracaksın! -Bu Şaşırtıcı Oyunu Çözün Bakalım Kim Daha Zeki-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan djmemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

djmemo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
djmemo
Aşağıdaki linke tıklayın karşınıza küre çıkacak Bu küreye bakarak, iki basamaklı bir sayı seçin.
Örneğin 34 onlar ver birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.
Örneğin 34 ü aklınızda tuttunuz. sonra 3+4=7, 34-7=27 Şimdi de 27 nin yanındaki semble bakın ve bu sembolü aklınızda tutun, sonra küreye tıklayın sembolünüz karşınızda.

http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf

Şimdi gelelim işin asıl zevkli tarafı olan hileyi bulmaya. Bulamayıp sıkılan oursa yazsın söylüyeyim :D

çıkarma işlemini yaptıktan sonra çıkan sonucun yan taraftan simgesine bakmayın ... Eğer bakmazsanız doğru simgeyi göstermiyo. Biraz zekanızı kullanın herşeyi benden beklemeyin.Allah o aklı niye verdi size ?? :) ;)

Böhöhöytt :D:D

47 - 4+7 = 11 eder fakat her seferinde fArklı sonuc cıkıyor :D:D

Bozuk bu :D:D

Böhöhöytt :D:D

47 - 4+7 = 11 eder fakat her seferinde fArklı sonuc cıkıyor :D:D

Bozuk bu :D:D

tuttuğunuz sayının onlar ver birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.

47 ...... 4+7 =11
47-11= 36 ..... bu sayının karşısındaki simgeye bakmanız gerekiyor

Her seferinde aynı sayıları tutuom hep yanlıs cıkıo :D

Her seferinde aynı sayıları tutuom hep yanlıs cıkıo :D

Sürekli olarak aynı sayıyıda tutsanız simge yine sayının karşısındaki neyse o çıkıyor.Her işlemden sonra sayıların karşısındaki simgelerde değişiyor Yani her seferinde çıkan sayının karşısındaki simgeye tekrar bakmanız gerekiyor

Her symbol'den 1 tane yokki 10 tane ver her sembolden :D

Anlamadım Sayılarla aram kötü xD

valla besbelli durum daha yapmadan gördüm bir sembolden belli aralıklarla birsürü var ne yaparsan yap o çıkıyor ;)

bnn sırrı ne acaba 0 deniyorum sureklı gıne sembol aynısı :D

Geri