0
EXE RANK
burako7
Fexe Kullanıcısı
[FONT="Century ***hic"]
Selamun Aleykum....
Arkadaslar Cs aleminde Kimsenin Kolay Kolay Orjinal cfg sini paylasıcağını zannetmiyorum fakat Cs 1.6 mac ve pub server larında 3d ghost gibi yakıstırmalardan sonra cfg master denmeye basladı fraglarım var fakat windows 7 kullanıyorum ve hala ss almasını çözemedim ...
Amacım bana cfg master dienlerin orjinal cfgmle Bide onların Kasması Bakalım Görelim Her sey Cfg miymiş !!!!
Özelliklerinden Pek bahsedmicem Bunaldığım İçin Koyuyorum Cfg yi Def bi configdir Alias Filan içermez ....
Buyrun Linkler
Uploadgen : sch - Upload.gen.tr
uploaded : uploaded.to - where your files have to be uploaded to
Seviyeli Yorum Atın + rep Filanda İstemiyorum Verenden Allah razı olsun .. İyi Forumlar..
[/FONT]Arkadaslar Cs aleminde Kimsenin Kolay Kolay Orjinal cfg sini paylasıcağını zannetmiyorum fakat Cs 1.6 mac ve pub server larında 3d ghost gibi yakıstırmalardan sonra cfg master denmeye basladı fraglarım var fakat windows 7 kullanıyorum ve hala ss almasını çözemedim ...
Amacım bana cfg master dienlerin orjinal cfgmle Bide onların Kasması Bakalım Görelim Her sey Cfg miymiş !!!!
Özelliklerinden Pek bahsedmicem Bunaldığım İçin Koyuyorum Cfg yi Def bi configdir Alias Filan içermez ....
Buyrun Linkler
Uploadgen : sch - Upload.gen.tr
uploaded : uploaded.to - where your files have to be uploaded to
Seviyeli Yorum Atın + rep Filanda İstemiyorum Verenden Allah razı olsun .. İyi Forumlar..