-Schwarze Tod ` Avoir joue Hatıra albümü. Benden pokemon pikachuya.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

LamA x3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LamA x3
7-5 6-0

dedust20004rk.png

8-4 5-5

dedust20017s.png

dedust20018hn.png

10-2 3-0

dedust20034e.png

9-3 4-0

dedust20043x.png

dedust20044o.png

Gl harici post kasma.

qeyLee bize... ;D

başarılar.

başarılar.

gl basarılar

başarılar..

Eyvallah beyler sağolun.

yazık la size swarze tod bide ss paylaşmayız diyo st tagını swarze tod yapıyo siz şimdi bu ss paylaştınız diye herkez oo şunlara bak avoirleri kaç defa yenmşş bunumu demesini bekliyosunuz ama şöyle bişi dim pikaçunun size cevap vermemesi size o kadar çok koyuyoki neyse bu arada milletin ss lerini paylaşıcağınıza kendi halinize bakın

yazık la size swarze tod bide ss paylaşmayız diyo st tagını swarze tod yapıyo siz şimdi bu ss paylaştınız diye herkez oo şunlara bak avoirleri kaç defa yenmşş bunumu demesini bekliyosunuz ama şöyle bişi dim pikaçunun size cevap vermemesi size o kadar çok koyuyoki neyse bu arada milletin ss lerini paylaşıcağınıza kendi halinize bakın
he ya pikaçuda bize cevap vermiyo ya bi üzüldük bi üzüldük kanser olduk klanca

BUGÜNE KADAR ŞU 222 KÜSÜR POSTUN EN AZ 100 Ü -ST Yİ SCHWARZE TOD AÇMAYIN DİE ATMIŞIMDIR AMA 101. KONU YİNE -ST = SCHWARZE TOD DİE AÇILMIŞTIR ARTIK UĞRAŞMAYACAĞIZ VE BİZDE -ST TAGLI SS LERİMİZİ YAYINLAYACAĞIZ (HAKEDEN CLANLARA) BİDE WORD REALİNİ BİLMİYORUM AMA BELLİ KUYRUK ACIN OLAN BİRİSİSİN İNAN CLAN OLARAK PİKACHJU BİZE CVP YAZMADI DİE OTURUP AĞLIYORUZ TEAMSPEAK ODAMIZA AĞLAMA ODASI AÇTIK İNAN BİZE :S

Sorma ya. Pikachu cevap vermedi ya nasıl üzüldüm depresyona girdim ordan gittim psikologa dedi senin çaren bende değil sen kansersin falan.

Kanserde değilmişim böbrek yetmezliği olmuş artık sen hesapla nasıl üzüldüğümü :'(

Kuyruk acın varsa kuyruğunu kestir rottweiler gibi olursun yakışır sana :D

Geri