-Schwarze Tod ` gh0s7 movie.

0
EXE RANK

~ seyfo.`` <Dg> *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ seyfo.`` <Dg> *
gl beylere,.,.

Başarılar arkadaşlara.

gele beyler

Vay Vay Vay.. Görüyonmu Kooooooosskocaaa SkyNetin clanını şaplakın clanını valla yazık çok şaşırdım üzüldüm adamların oyunları ders niteliğindeydi (şaplakın ts de dediği laf :D ) şimdi bu uniq in oyununu bence cs 1.5 hile bölümüne taşıyalım inexinferis nasıl kullanılır saklanmaya çalışılır die ders olsun sabitlensin :) aciz clanın aciz adamları alayınızın qL :)
bunu redblack yazdı bide tipine bakın aciz kendisi yorum atsana bunada
xd 1 değilki hepsi açmş normalde el alamıyolar gelen gçeen 12 0 atıyo bunlara
id

başarılar fkc toriel hemen belli etmiş :D

adamlar kral :D

yusuf abi zamanında çok analarını sikmişiz movie yapıyolar capkında eski konuları güncelliyo

gele beyler

Vay Vay Vay.. Görüyonmu Kooooooosskocaaa SkyNetin clanını şaplakın clanını valla yazık çok şaşırdım üzüldüm adamların oyunları ders niteliğindeydi (şaplakın ts de dediği laf :D ) şimdi bu uniq in oyununu bence cs 1.5 hile bölümüne taşıyalım inexinferis nasıl kullanılır saklanmaya çalışılır die ders olsun sabitlensin :) aciz clanın aciz adamları alayınızın qL :)
bunu redblack yazdı bide tipine bakın aciz kendisi yorum atsana bunada
xd 1 değilki hepsi açmş normalde el alamıyolar gelen gçeen 12 0 atıyo bunlara
id

shablaqow sen kımsınde acaba clanındakı adamın yalakalıgını yapıp sankı hep bu ortamdaymıssın gıbı yorum atıyorsun.bu arada unique hıle dıyorsunda ona o dosyayı atan kısı sensın Nob herif krallarla asık atmaya kalkma.

seyfi olum adamsın :D

Geri