-Schwarze Tod ` wS cspb ` YENİ CIKTI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lonqwiew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Lonqwiew

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Lonqwiew
Mr.Zafer Ac Yardır Bide Ss Atıonuz :> Ne Adamsınız

mr zafer oyunmu bılıyordu dünki bebe bugun kıngım dıye ortalıkta dolasır yenı yetmeler 2 qunlk kınqlere basarılar.

ql başarılar =)

t baseden b tünele kadar sessiz gittim benim ses kapalı oldugunu için ama adam kahin ya biliyor gelceğimi sağ dipte duruyorum çıkıyo vuruyo :) adamsın st clan ;)

bşarılar.

Tartışma yaratacak yorumlar atmayın !

ya ne diyim sizeki tüm millet size laf ediyo siz kingim die ss atıyonuz :)
neyse başarılar mr.zafere ve nadire <3

-Schwarze Tod clan oyuncularından hiçbiri tw vermemezlik yapmaz emin olun.Biz Csbp clanı gibi tw verilmez qH movie yapın qL atarız die EZİK bi şekilde açıklama yapmıyoruz her isteyene tw veriyoruz sıkıntı yok Clanıma qL aqlayanlarada biberon Mr.ZaFeR den

Başarılar fena ezmişsiniz.

-Schwarze Tod clan oyuncularından hiçbiri tw vermemezlik yapmaz emin olun.Biz Csbp clanı gibi tw verilmez qH movie yapın qL atarız die EZİK bi şekilde açıklama yapmıyoruz her isteyene tw veriyoruz sıkıntı yok Clanıma qL aqlayanlarada biberon Mr.ZaFeR den

eminmisin adama cıkmadan tw werirmisin kardeş ddm yok weremem ddi zorlamadım gl ddm geçtim :)

istedik mr.zaferden tw vermedı yemedımı ?

helal la Schwarze tod demiz

Mr. Zafer oyunmu bilmıyor :D o adamın senin yaşın kadar cs hayatı var la neden bahsediyonuz siz bazı insanları tanımadan yargılamayın ..

qL Sch Tod :) Başarılar

-ql başarılar

BASARILAR BYLER.#

~ qudullu ` ~ aqlama* skr;;m

Geri