9
EXE RANK
Z1rT
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 26 Kas 2009
- Mesajlar
- 9,190
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
- Web sitesi
- www.netbilgini.net
Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu.
Gereçler:
1 ½ lt (6 bardak) konsome
1 küçük kereviz ½ orta boy pırasa (beyaz kısmı)
2 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
1-Sebzeleri ayıklayın, kibrit biçiminde ince uzun parçalar halinde doğrayın.Sıcak, tuzlu suya atıp 15-20 dakika haşlayın.Suyunu süzdükten sonra sıcak konsomeye katın.10 dk beklettin dinlkendikten sonra çorbamız servise hazırdır

Gereçler:
1 ½ lt (6 bardak) konsome
1 küçük kereviz ½ orta boy pırasa (beyaz kısmı)
2 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
1-Sebzeleri ayıklayın, kibrit biçiminde ince uzun parçalar halinde doğrayın.Sıcak, tuzlu suya atıp 15-20 dakika haşlayın.Suyunu süzdükten sonra sıcak konsomeye katın.10 dk beklettin dinlkendikten sonra çorbamız servise hazırdır