lan ag cocu 15. ele kadr awp cekıp sonra m4a1 oynıyp ss alıo aq cocu delikanlmsn ?la tartışmayın adam akıllı gL verip gidin
lan ag cocu 15. ele kadr awp cekıp sonra m4a1 oynıyp ss alıo aq cocu delikanlmsn ?
sus 10 yasındaki cocuk . senizaaa 15 el ben çektim sen ne yaptın mal ilk girdiğimde sen awplidin 15-20 el awp oynadık 01 bile aldın o4 attın daha ne ?
zaaaa ben ona dedim ss koymasına o da dedi tamam 15-20 el 2mizde awp kullandık. o yendeysi o koyacaktı. vs den sonra da fake 20-0 ss koyacam dedi ve hala bana bot diyorsun tebrikler.
vs kuralları her vs için aynı değil siz öyle atıyorsanız banane. awp bırak ben bıraktım dedi aynen bunu dedi. o zaman gerideydim. o kadar eli awp ile aldın mal mıyım ben dedim bende aldım sonra 3-4 el o almadı son 5 el o da aldı bunları niye söyliyemiyor. Sizinle uğraşamam konumu kirletmeyin![]()
adam akıllı ws atmayı öğren kocum ^^ ankara yenimahalle sky net gel lan game de gözümün önünde yen o cocugu ?
skynet gözümden düştün yahayranındım. Tolga ile kuralsız vs attım kazandım o1 o4 46 hepsi vardı ki ilk bombayı ve awp yi o aldı. Haa o1 o2 aldı mı bilmiyorum olay bu
![]()