SeisHo vs. -Katre`` ;;4BABA-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SeisHo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

SeisHo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SeisHo
Arkadaşlar ses kaydımda var ts den :D ama boyutu büyük çok komik yarılırsınız :D

real değişti ss
lhmgzwfd.jpg

Bu da sonuç yorum sizin :D

tzb694gz.png

Konu altında ağlamayın

[quote="ExjicrA']ql Kanka İi sikmssn OCyi[/QUOTE]
Annesiz weLed . agla .

la tartışmayın adam akıllı gL verip gidin

sen değil misin bekle 20-0 ss koyacam diyen. zaaaaaaaaaaaaaaaa

gele burak aferin sana :D

eyvallahta :D konu altında özellikle konu altında ağlamayın dememe rağmen bi arkadaş ağlıyor

sehiso awp ws de awp cekip ss mi koyuyosun :) yazık sana tolgaya gl senin gibi botlarla ws atmış ama :(

zaaaa ben ona dedim ss koymasına o da dedi tamam 15-20 el 2mizde awp kullandık. o yendeysi o koyacaktı. vs den sonra da fake 20-0 ss koyacam dedi ve hala bana bot diyorsun tebrikler.
vs kuralları her vs için aynı değil siz öyle atıyorsanız banane. awp bırak ben bıraktım dedi aynen bunu dedi. o zaman gerideydim. o kadar eli awp ile aldın mal mıyım ben dedim bende aldım sonra 3-4 el o almadı son 5 el o da aldı bunları niye söyliyemiyor. Sizinle uğraşamam konumu kirletmeyin :)

zaaaa ben ona dedim ss koymasına o da dedi tamam 15-20 el 2mizde awp kullandık. o yendeysi o koyacaktı. vs den sonra da fake 20-0 ss koyacam dedi ve hala bana bot diyorsun tebrikler.
vs kuralları her vs için aynı değil siz öyle atıyorsanız banane. awp bırak ben bıraktım dedi aynen bunu dedi. o zaman gerideydim. o kadar eli awp ile aldın mal mıyım ben dedim bende aldım sonra 3-4 el o almadı son 5 el o da aldı bunları niye söyliyemiyor. Sizinle uğraşamam konumu kirletmeyin :)

adam akıllı ws atmayı öğren kocum ^^ ankara yenimahalle sky net gel lan game de gözümün önünde yen o cocugu ?

adam akıllı ws atmayı öğren kocum ^^ ankara yenimahalle sky net gel lan game de gözümün önünde yen o cocugu ?

skynet gözümden düştün ya :D hayranındım. Tolga ile kuralsız vs attım kazandım o1 o4 46 hepsi vardı ki ilk bombayı ve awp yi o aldı. Haa o1 o2 aldı mı bilmiyorum olay bu :)

skynet gözümden düştün ya :D hayranındım. Tolga ile kuralsız vs attım kazandım o1 o4 46 hepsi vardı ki ilk bombayı ve awp yi o aldı. Haa o1 o2 aldı mı bilmiyorum olay bu :)

ergen sky net oyuncu olan degil internet kafe bu kadar mı beyinsizsin

haa o zaman sana saygı duymam gerekmiyor yol al
kusura bakma Türkiye'de ki 20.000 internet kafenin adını ezberliyemedim :001_unsure:

Adam Sehıso Alayına Pert Mertcan Sus artık la :) ezmıs ıste

ss alıyorsa quitliceksin . gele.

Yazık la dahada agla dıor tebrıkler

Geri