"Sen bildiğim gibi kalmadın ama, ben unuttuğun gibiyim hala."

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Bir erkeğin en lezzetli yeri başının etidir. Zira milyonlarca kadın yanılıyor olamaz !...

ne zaman yere düşmüş güzel bir kız görsem, üç kere öpüp yolun kenarına bırakasım geliyor.. Nimet lan yazık.
hihi.gif

Filmlerde olay yerine gelen polisin arabayı kaydırmasını anlayamıyorum ulan **** orda olay oluyo sen artistlik peşindesin.

[FONT=Century ***hic]' Aklının ucuna oturup 'kendimi' bekledim; gelmedim, gelmedim, gelmedim...''[/FONT]

[FONT=Century ***hic]'' Seni unuturum diye başladığım her aşkı, ben yine seninle aldattım... ''[/FONT]

[FONT=Century ***hic]''Ve bir gün galasıni izlemye davet edilirsin başrolünü son anda kaptırdığın bir filmin...'' ;)[/FONT]

[FONT=Century ***hic]"Sen bildiğim gibi kalmadın ama, ben unuttuğun gibiyim hala."[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Eskiden bir yαstıktα ''KOCAMAK'' vαrdı şimdi bir yαstıktα birden çok ''KAÇAMAK'' [/FONT]

[FONT=Century ***hic]Ben kendimi cok seviyorum ya bana bisi olsa yaşayamam[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Başın sıkıştığında değil;
Sevdiğini anlayıp, mutlu olmayı istediğinde gel ki;
Ömrümü uğruna harcayayım.
[/FONT]

Herkes beni tanidigini saniyor
Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor...

[FONT=Century ***hic]Önyargıları yıkmak atomu'u parçalamaktan daha zor.
Albert EINSTEIN...
[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Dış güzellik ilk sözü
söyletir.. iç güzellik son sözü... ;)
[/FONT]

[FONT=Century ***hic] Sonunda 'eyvah' diyeceğin şeylere, başında 'eyvallah' deme. Pişman ol fakat pişman ölme..,[/FONT]

[FONT=Century ***hic]RTÜK yardımcı işaretler koymalı aşk filimlerine...
''Yalnızlar için Şiddet ve Korku...''
[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Şimdiki kızların, yakışıklı erkeklere söylediği söz 'Kaşar değmesin' . ;)[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Evet erkekler bir odundur, çünkü hepsinin beklemekten αğαç olduğu bir sevgilisi olmuştur...[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Tek Parça GeLdim diye
Darbé Almadım Sanma...
[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Eğlen GönüL EğLen...[/FONT]

[FONT=Century ***hic]Kadınlar kendilerini öldüren erkekleri severler;
gülmekten öldüren,
sinirden öldüren,
heyecandan öldüren,
mutluluktan öldüren…” ;)
[/FONT]

Geri