SERİ BAŞLIYOR KİNqMASTER CFG BU SERİ FORUMA DAMGASINI VURUCAK!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kingsq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Kingsq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Kingsq
EVET ARKADAŞLAR CFG SERİME BAŞLIYORUM UMARIM HERKEZ İÇİN HAYIRLI OLUR!!ÇOK İDDALIYIM:001_cool:

*CFG ÖZELLİKLERİ;

ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR CFGYİ DENEMEDEN ASLA KOYMADIM 2 GÜNDÜR DENİYORUM ÇOK SAGLAM:001_cool:

SİLAH ÖZELLİKLERİ;

*AK47---- OTUR TARA KESİN HS( ARKADAŞLAR BELKİ BAZI ARKADAŞLARIMIZ KELEŞ KULLANAMIYO AMA BU CFGDE KULLANICAK!!)

*M4A1-----SUSTURUCULU SUSTURUCUSUZ ASLA FATKETMEZ ÇOK ACAİP SAGLAM ARKADAŞLAR ZATEN BENİM FOVARİ SİLAHIMDIR!!!

AWP+DG---- BU İKİLİYİ ALDIGINIZDA EN AZ 10 EL GİDEBİLİRSİNİZ :D :D :D ÇÜNKÜ SÜPER ARKADAŞLAR SÜPER!!!

EVET ANLATICAKLARIM BUKADAR EMEGE SAYGINIZ OLURSA SEVİNİRİM ARKADAŞLAR ŞİMDİ LİNKİ WERELİM :D:D

İŞTE LİNK;kinqmaster indir - Upload.gen.tr

NOT) ARKADAŞLAR BENİMLE İLETİŞİME GEÇMEK İSTİYOSANIZ CFGNİN EN SONUNA İNİP MSNMİ EKLİYEBİLİRSİNİZ YADA

PM ATARAK ULAŞABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ ÖZEL CFGDE YAPIYORUM PCNİN ÖZELLİKLERİNE GÖRE ....

TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN!!!!!!!!!

HADİ HERKEZE KOLAY GELSİN BOL FRAGLAR.

Paylaşım için teşekkürler.

saol kardeşim yorumun için arkadaşlar gerçekten çok ayıp ediyosunuz cfgyi indirdikden sonra yorum yapın lüTFEN!!

Paylaşım için teşekkürler..

yorumun için teşekkürler...

arkadaşlar tam 60 görübtüleme ama yorum yok. böyle yapmayın...

PAylaşım İçin Teşşekürler...~

saol kardeşim yorumun için inşlalh cfgyide begenirsin..

saol kardeşim yorumun için., CFG yi denediktende sonra yorum yazarsanız sevinirim kardeşilerim serinin ikinsi cfgsi akşam saat 9.30 da geliyo şimdiden hayırlı olsun herkeze....

Paylaşım için teşekkürler..

saol kardeşim.

teşekkürler beyler yorumlar için serimin ikinci cfgsi biraz gecikdi kusura bakmayın büyük bir ihtimalle akşama dogru serimimn 2. cfgsi gelicek!!! ve bomba GİBİ

Geri