Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sroya ilk başlayanlar için size taktik veriyim tgden başlıyayım en çok cıktıgı yerler 1- bandit 2. Haritanın soL tarafındaki (B) ye bakın bu uniq 20 Lv 2. cerberus(24) lv bu uniq yaklastıgınız zaman ekran kararır yagmur yagmaya baslar en çok Forest Dust ve Gardende cıkar 3. Captain İwy (30Lv) en çok sevdigim uniglerden 1 tanesi En çok AMPİ ve GATEDE çıkar 4.Uruchi(40Lv) Haritada İçerde ve Üçgen dedigimiz kısımda çıkar 5.İsyu(60Lv) en çok karakoram dedigimiz yerde ve oasiste cıkar NOT:Beyler isyu kesmeye giderken yanınıza universaL almayı unutmayın 6.LordYarkan(80Lv) bu unigeyi kesmekten bıktım artık: haritada en çok ARENA dedigimiz yer ve TEMPLEde çıkar 7.Demon Shaitan(90lv) Arkadaşlar Heart bakın çoğunlukla Clawda ve Winglerde çıkar ben şahsen 1 günde en fazla 30 uniq kesip bıraktım daha 1 gün olmamıstı ama keskes canım sıkıldı bazen unigleri yakalayıp adamlara bıraktıgımda oLdu şimdiden koLay qeLsin..........