Siteye veda etmek isteyen herkez burayı girsin ve okusun !

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
.
Öncelikle sözüm sitede moderatör olan 15 yaş grubu içindeki elemanlara onlar iyi okusun.

Biz burda çoçuk avutmuyoruz bunu beyninize sokun akıllı haraket edin. Gitmeyin diye yalvarmamızı beklemeyin. Çıkış butonu sitemizde mevcut isteyen gider. Bizi zorlamayın. Zaten sitede moderatör olurken yalvarıyorsunuz bunu bilmemezlikten gelmeyin.

Atasözüde vardır böyle bileniniz bilir. ' Gidene yol yakışır derler ' yol önünüzde tekerrür ederek söylüyorum biz burda zorla tutmuyoruz sizi. Durana saygımızı gösterir yapacağı işin yolunu yord4mını anlatır söyleriz.

2 senedir bu sitede yöneticiyim. O kadar sitelerden teklifler geldi kımıldamadım olduğum yerden. Satmadım sitemi 2 kuruşluk insanlara ve sitelerine, hala bu sitedeyim hala ayaktayım ve halada teklfiler geliyor hiçbir yere gitmedim. Neden biliyormusunuz ? Fazla gezen insanın ayağına pislik bulaşır o yüzden.

Sizi burdan ayrılanların ve sitemizi çekemeyenlerin gaza getirdiğini bütün yönetimce biliyoruz. Çünkü sitemiz duayen bir site. Fakat nedendir anlamam burda moderatör hakkı verdiğimiz bütün kişilerin bir yerleri kalkıyor sonra etrafa kafa tutmaya başlıyorlar. Bakın arkadaşlar sizin karşınızda çoçuk yok. Biz bu oyunları küçüklüğümüzde oynamıyorduk. Ama bakıyorum şimdi 17-18 yaşına gelmiş bireyler çoçukluktan çıkamamış hala evin gevin getirir durumda...

Şimdi efendi olun doğru düzgün takılın forumda. Siz giderseniz sırada 1000 tane rahat aday var hergün PM ile bildiriyorlar. Yani sizin gitmeniz ne bize ne siteye koyar umarım bu sözlerimi o ufak işe yaramayan gerizekalı beyinlerinize sokmuşsunuzdur !

Bakın tekrar ediyorum. Siteye veda etmek isteyen çoçuklar konu açmasınlar. Adminlere söyleyip gitsinler daha fazla kalabalık yapmasınlar !

Hepiniz kendinizi pahalı sanmayın, çünkü hepinizin indirimli günlerini çok gördüm ve görmekteyim. Etiketi ben yapıştırırım burada yapıştırdımmıda köpek kadar değeriniz olmaz sitede !

way arkadaş sinirlenmiş burç ama haklı .

Haklısın her forumu bırakan konu açmamalı aslında.

Burc haklı etıket ıcın yorum yazanlar bıle var adamın arka arkaya 30 yorumunu okudum hepsıde su paylasım ıcın tesekkurler 2 gun sonra mod oldu sıte kurup adam calmaya calıstı :D kımın ne oldugu bellı oluyo :D

Knkam Kendini Paralama yav. Bu Adamlar Sahici Olsalardı zaten Yiğit'in Yönetiminde Olmazlardı :)
Emre Abiyle Yeniden daha iyi günlere gelinir inş .

Burkay Geri mi Döndün Kardeşim :)

Ben yaklaşık 2 aydır tatildeyim kardeşim , NB'yi bırakmamıştım . Askıya Almıştık sadece :)

oooo güzeL kardeşim Ben Yeni Nick aLdım Msn Adresin Var sen döndün ya GüzeL oldu Kardeşim :)

Haklısın Buçrda Bunlar için Yorma Kendini

ya burç deqmez .

biz bu siteyi eski haLine qeri qetirirz.

Adam Sonuna kadar haklı Netbilginine yaklasık 7 aydır burdayım ve Öğrendiğim cok şey var TEşekkürler Netbilgini Ailesi Kim giderse gitsin biz herzaman Paylaşımlarımızı yapmaya devam edicez [B][B][COLOR=brown]By BuRç-X #[/COLOR][/B][/B] dediği gibi Gidene yol yakışır. Böylece Netbilgininde Sahte takılanlarıda Tanımıs Olduk..

Benden bukadar diyip gidenler sonra gelenler nolcak ? ;)

kardes yazın güzel ve haklısın ben 15 yasımdayım en cok aradıgım form siteleriden biri saol

yazık
Burç çok haklı

aynen degmez burc brak gtsınler bu forum nb aılesı onlaramı kaldı :S

Geri