Sivok, Q7'yi solladı!

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Kara Kartal'ın Çek stoperi Tomas Sivok, attığı 6 golle takım arkadaşı Quaresma'yı geçti. Genç savunmacı ayrıca Fenerbahçeli golcü Bienvenu'yü de yakaladı.

Beşiktaş’ta bu sezonun en formda isimlerinden olan Tomas Sivok savunmadaki performansını hücuma da yansıtınca ortaya ulaşılması güç bir istatistik çıktı. Ligde ve Avrupa’da rakip fileleri toplam 6 kez havalandıran başarılı oyuncu, Türkiye’nin önde gelen golcülerini takibe başladı. Beşiktaş’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin büyük ümitlerle transfer ettiği Henri Bienvenu’yü yakalayan Sivok, Galatasaray’ın 7 gollü yıldızı Milan Baros’u geçmeyi hedefliyor. Ayrıca takım arkadaşı Quaresma başta olmak üzere Süper Lig’in yıldız olarak tabir edilen forvetleri de, Sivok’u uzaktan takip ediyor.

‘Fernandes’in eseri’

Braga karşısında attığı golü FANATİK’e anlatan Çek savunmacı, “Fernandes o kadar iyi orta yapıyor ki, ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Sadece doğru yerde durmak yeterli. Köşe atışından önce elimle işaret ettim. İdmanlarda çalıştığımız taktiği uyguladık. Aslında iyi vuramadım, topu yere çarptırmak istiyordum. Ancak yine de gol oldu. Çok mutluyuz” dedi.

Tomas Sivok’un geçtiği golcüler
OYUNCU GOL
Quaresma 4
Amrabat 3
Batuhan 3
Cenk Tosun 2
Ermin Zec 2
Sercan 1
Semih 1

Geri