Sizce Cs Oyuncunun En SağLam PLayeri Kim ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ScanneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

ScanneS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ScanneS

Sizce Cs Oyuncunun En SağLam PLayeri Kim ??

Bna qöRe OttoMaNs* YorumLarınızı Bekliyorummmm !

katıLıyorum Sana ßéncéde OttoMaNs* aDam Kasap nede 0Lsa :)

n0Lcaktı ?? ;)

Tartışılabilir bir konu :)

ya ne ottomansı ottoman kım olm . vaLiente ve jok3r gibi adamlar var mı orda kac senedir oradalar

Pardon da yani ottomans diyince ilk defa duydum sasırdım biraz : )

VaLiente mi jok3r mı AdamLar Vent den ghost olduklarını itiraf etti siz uyuyun burdada msn görüşmeleri eklediler..

bana Göre Because ii kasıyor:) Tabi oda ghost değilse:)

BeyLer bnm OttoMaNs* Dememmin Sebebi Hem Def KasıyoR Hemde Cok İyi Kasıyor TanımayanLarda Swmize qeLip tanıyabiLrLer :) bu arada hacı123 seviyeli Lütfen ;)

aynn adamlar ghost zaten bıde en ıyı dıee ısımlerını yazmısısnız :D guldurmeyın bizi (: bncee tkm arkadasım ve adaşım gameover olabılır.. blkı bnde :P

BeyLer Bi Teşekkürü Esirgemeyin ;)

bencede tandıım en eski ler TNc* Pigue TANK Valiante bide LeadeRs wardı + BoxLor bide beN

hala valiete diyoalr ya :D 3d oldugu ıspatlandı :) KertenKele olabilirmi :D yada Troxs

VaLiente mi jok3r mı AdamLar Vent den ghost olduklarını itiraf etti siz uyuyun burdada msn görüşmeleri eklediler..

bana Göre Because ii kasıyor:) Tabi oda ghost değilse:)

O da ghost . TANK 'a king dediniz ya cs yi bırakasım geldi.

Seviyesizler tartışamaz .

seviyeli tartısın lütfen !

beyLEr bence Tur`c Kjnq || OttoMaNs* ADam deF kasıoR. cfq flanmıs ugRasmaz oLe seyLerLe su konuya gelelım vaLiente j0k3R adam mı la onLaR. onLAr cfq maSteR Ghost Kınq hePsı.

nSe bu konus TartısıLır ama bana qoRe OttoMaNs* konudakı sw sunucusu ...............

Edit: - qHiRech`. RekLam Yapma.

henüz en iyiye rastlanmadı heralde çünkü kime iyi deseler ghost çıkıyo ama bence because(mustafa) ve adası kertenkele iyi playerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri