Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tmm bu arkadasların alayı guzel oynuyo belkı ws de bırbırlerıyle kapısamazlar yada yenısemezler deyım.sence sen bu adamlara karsı gelebılırmısın sorun burda bence ????
Allahım Yarabbim Gelde ağzını Bozma lan it herif , sXe Daha bu sabah çıktı Daha oyuna bile giremedim , allahin salaği ne ghost'undan bahsediyon sen , oyunda şuan bir tane gh0s7 3D vs vs göster ben sana orjinal cfgmi atacam .. sen git botlarla assault filan oyna. milletin ağzında bi gh0s7 tutturulmuş gidiyor öyle. siz iyice mallaştınız sXe Yeni sürüm geliyor hala gh0s7 allah islah eylesin. sizi
lan it daha csye girmedim bile salak siz açın fake açın oğlum yakında wol 2 geliyor alayinizi susturcam okadar diyom
skynet kasınca wall değil biz kasınca wall weledler sizi diom ya alayınızı susturcam yakında qeL adres vereim qel cafemde gör cfq'emden başka birşey yok cfgyide koyacaktım nbye ama sizin gibi mallar olduktan sonra neye yarar.
Sky net (Tugay) Benim Kankamdır.Onun Üstüne Adam Tanımam ! Bu Arada Sizde Alpaya Taktınız EzikLik yapmayın 3d se görcez 8.1 cıktı Taktınız kafayı Adama !
gördüm tabi Serverlerine Girdiğimde Reco ban Reco ban diye tutturuyordu (= + ayrica maçtaydık onla ayni team rakip usp fragi 5e 5 filandi benim 20 - 5 di