So CFG Serisi Tam Size Göre

0
EXE RANK

pRoducti0n.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
pRoducti0n.
Eveet :D Uzun Zamanlardır Beklenen So Cfg Serisi Derdim Ama Kimse Beklemiyordu :D

Cfg Çok Sağlam Arkadaşlar Fraglarımı Koymak İsterdim Ama Heycan Olsun :D Dedim

||CFG Özellikleri ||

|-Hs Oranı Ölçmedim Bileğiniz Varsa Tam Size Göre-|
|-Cross Kaymaktadır Omuz Hizası Kafaya Kayar-|
|-Colt - Keles - Deagle - Awp Gibi Silahlar Çok Çok Etkilidir-|
|-Bunny Ayarları Yapılıdır Serverda Bunny Eklentisi Varsa|
|-Duck Ayarları Vardır-|
|-Socl Falan Dinlemez :D-|

Sayamayacağım Birçok Özellik Vardır

Arkadaşlar Size Şöyle Söyliyim
1- HEADSHOOT SESİNİ DUYMAKTAN SIKILICAKSINIZ
2-CFG ALIŞIRSANIZ DAHADA KİNG OLUCAKSINIZ
3-TOP15 DE İLK 15 SİZ OLUCAKSINIZ :D

Arkadaşlar Şuan Evde Değilim USB ' de Olduğu İçin CFG HEMEN PAYLAŞİYİM DEDİM EVE GİDİNCE SO.CFG İLE YAPTIĞIM FRAGLARI KOYUCAM HEMEN

Ve Ve Ve İşte O MÜKEMMEL CFGNİN LİNKİ

Link 1 =
http://rapidshare.com/files/307837240/so.cfg.html
Link 2 = DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Upload File

Güle Güle Kullanın !

PayLasım İçin Tşkler Abartmaya qerek Yoktu:thumbdown:

Bumu cfg:S eline sağlık genede

Sağolun Yorumlar İçin Ama Abartmıyorum Gerçekten Süper CFG Larama Denedinmi CFGYİ ?

Önemli Değil Kardeşim :)

AT AT Nereye kadar atıcaksın bakalım :D Böyle diyorsunuz yüklüyorum ne hs oluyor ne bişi

Arkadaşım KİMSEYE YALAN BORCUM YOK AMACIM POST KASMAK MESAJ SAYIMI YÜKSELTMEK DEĞİL
CFGYİ EN AZ 1 AYDIR KULLANIYORUM VE ÇOK SAĞLAM CFG HER MAPDE 20-25 DEN AŞAĞI FRAGIM OLMUYOR

DENEMEDEN NEDEN YORUM YAPIYORSUN SONRA SÖVÜNCE BAN ATIYORLAR VE BU FORUMDADA BAN YEMEK İSTEMİYORUM CFG DENEMEDEN YORUM YAZILMAZ SALLAMIYORUM CFG HAKKINDA KİMSEYE YALAN BORCUM YOK AMACIM PAYLAŞIM YAPMAK

tmm deneriz birazdan ama bişiler indiriyorum :D ping olmasın

AL BU CFG ' YI ARKADAŞIMIN FORUMUNDA PAYLAŞTIM YAZILAN YORUMLARI BURAYA KOPYALA YAPISTIR YAPIYORUM

1-
Süper cfg ellerinize sağlık.... [Devaımda Forumun İsmi Yazıyor Reklam Olmasın Dİye Kısalttım]

2-süpper ya buu
salla.gif

Bu Yorumlardan Sadece 2 Tanesi Yeterlimi ?

Ayrıca Kes Sadece Watch CFG ' sinide Paylaştım Aynı Yorumlar O CFG İÇİNDE GEÇERLİ AYNI KONU İÇERİSİNDE

AL BU CFG ' YI ARKADAŞIMIN FORUMUNDA PAYLAŞTIM YAZILAN YORUMLARI BURAYA KOPYALA YAPISTIR YAPIYORUM

1- Süper cfg ellerinize sağlık.... [Devaımda Forumun İsmi Yazıyor Reklam Olmasın Dİye Kısalttım]

2-süpper ya buu
salla.gif

Bu Yorumlardan Sadece 2 Tanesi Yeterlimi ?

Ayrıca Kes Sadece Watch CFG ' sinide Paylaştım Aynı Yorumlar O CFG İÇİNDE GEÇERLİ AYNI KONU İÇERİSİNDE
Kes Sadece Watch Lamerin onde qidenidir ^3D dir . Sayayımmı daha

aMa Cfg Yi Denedim Cfg Ne Söz Yok !

Okan Kardeşim Valla Ben Beğendim Paylaştım Ama SO.CFG 1 Aydır KUllandığım CFGDİR Bu Arada Okan Yorum İÇin sağol

yükleme olmuyo yaa linke tıklıyorum e posta fln yazıom sonra upload tıklıom dosya bulunamadı yazıo dosya seçiom yine olmuo :(

Ne Olur Yardım Edin ^ :( :( :(

Cfg için teşekkürler.

ne lan bu Ghost mu cros kayıyor :D yok artık nadir bile yapamadı cfg de cros kaymasını :D

cfg için teşekkür ederim

Geri