Şok market iş başvurusu personel alımı 2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Migros Ticaret A.Ş., sektöründe başarılı üretici firmalara kendi markasıyla özgün ürünler ürettirmektedir. Bu ürünler üretilmeden önce Kalite Yönetim Departmanı tarafından üretim yerleri, Migros Ticaret A.Ş. Kalite Standartları’na göre denetlenir. Migros Ticaret A.Ş kriterlerine uygun olan Tedarikçi Firmalar ile çalışılır. Özgün markalı ürünlerin standartları, Migros Ticaret A.Ş., Kalite Yönetim, Kategori departmanı ve Tedarikçi firma ile birlikte belirlenir ve yasal gerekliliklere(Türk Gıda Kodeksi, Sağlık Bakanlığı yönetmelikleri vb.) uygun tasarlanan ambalaj görselleri hazırlanır. Görsel çalışmasının sonlanması ile birlikte, Tedarikçi Firma ürünün yasal izinlerini alır. Ürünler, üretildiği ilk andan itibaren, hem Migros Ticaret A.Ş. Kalite Kontrol laboratuvarlarında hem de TÜRKAK’dan akredite olan laboratuvarlarda Migros Ticaret A.Ş. ürün standartlarına göre sürekli olarak analiz edilir.

Tedarikçi Firmaların üretim yerleri, Migros Ticaret A.Ş. Kalite Standartları’na göre hem Kalite Yönetim uzmanları hem de Bağımsız Dış Kurumlar tarafından belirli periyotlarda denetlenir. Tedarikçi Firmanın denetim yerlerinin teknik alt yapı ve kalite güvence sistemleri, Migros Ticaret A.Ş. Kalite Standartlarını karşılamıyorsa, firmaya gerekli yönlendirmeler yapılarak, iyileştirmeleri için belirli süre tanınır ve takip edilir.
Aşağıdan başvuru yapabilirsiniz.
Migros Ticaret A.Ş

Geri