Sok.!Sok.!sLave ` Qarani* q3 cFq..! waLL+3d+Ekran DıcekLer rio s CaLoRa ~ ! Qarani*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qarani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Qarani

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Qarani
OnceLıkLe Merhaba Arkadas ben sLave ` Qarani*
Bazı arkadasLAr Benım Adıma Cfg cıkarmıs Yok oyle boyle wall cfg
Felan ben 1 yılDır Netbılgını.com ' da Cfg wall Paylasmadım .
Ve Cfg ' Lerımın Nette Ilgı Oldukca Yuksek oldugunu fark ettım msnden wall aım cfg ısteyenler oLdu bunun Icıne Hepsını Koydum Son Kez OLmak Uzere Msnden Rahatsız EtmesınLEr Dıe.

Cfg OzelllıkLerı:

1-) IspanyoL Cfg Gıbı Sekme Yok %100 Yok..
2-)Kan Izlerı , Spery w.b
3-) Fps Daıma 100
4-) Tum Sılahlarda %100 de 99.9 Hs
LINK YENILENDI
LINK YENILENDI

İşte Link: LINK YENILENDI AYNI SITE FAKAT LINK YENIDELENDI DUYRULUR..

Download-Link: q3.cfg http://www.speedshare.org/download.php?id=03B6AFB311

DIKKAT: arkadasLAr Cfg ıcındekı AyarLarla Oynamayın sadece ısmınız Ve Sensıvtıy Cl_bobcyle ozelLıkle oynamayın Rahat Rahat Hs Atın ıı GunLer..

sLave ` Qarani*

Not: Cl_bobcyle 0.7 de Oynayın Inanınkı Hs atmanız %75 Artacaktır.
Ve Son Olarak Cfg yı acınca ex_ınterp 0.09 ve cl_bobup 0.09 Yazmayı Unutmayınız Iı GunLer.

saolasın :D her sw da bir l4merde birden sLavee wall fln cıkıo :D

İŞaLLah dediqin Gibidir

Kardes 1 kac Tane YapmısLıqım war Fakat Sxe 8.3 De Yapmıstım en Son OnudA Kımseye Dagıtmadım bı Ozel Arkadasım IStedı Ama Ona Nette Sızdırmıs oLabıLır Inanıyorumkı yapmamıstır. HıcBır Foruma Cfg wall koymadım fakat bu Cfg ıle wallı bıle deısmıceksınız .. OnemLı Not Msnden Lutfen Rahatsız Etmeyın Msn Dark ıLe BasLıyor Rıca Edıyorum

8.5 sxe kırar mı?

saoLasın Denicem ..

Sxe Kırarmı Derken ? Cfg Lerde Sxeden Gecer saten

dostm msnden konusmuduk senle ama :S 1.cfg core.cfg yı vercekdın paylas yada buraya lutfen :S

kardes werırım Sorun deıL de bunun Icınde HEpsı war

Kardes Bıde ONLar Cfg DeiLdi ayardi O Ayarlarıda BU Cfg nın ıcıne Koydum..

bunun cfg lerı akdar sacma bır cfg yok sLave ` Qarani* sallama cfg ler yav bı tane yapmısdı ates bıle edmıodu peehh

Qarani Bi şey soliyicem. ismimizi Değiştemicez mi :D Sensivity qbi seyleri deiştirmem lasim cok kotu oluo :D

Tabıkı Deıstırcen Kardes :) Cfg ıcınden Deıstır ısmını yaz sensıvıtıynı Yaz Fakat Dıer Ayarlara Dokunma..

[quote="sky']bunun cfg lerı akdar sacma bır cfg yok sLave ` Qarani* sallama cfg ler yav bı tane yapmısdı ates bıle edmıodu peehh[/QUOTE]

OnceLLıkLe arkadasım Benım CfgLerım Derken Foruma 2 Tane Cfg Koydum.. Bıde sSenın Koyduqun Cfg Ye Bakalım ? Kım bılır hangı Forumdan Alıp koycan 2ncı bu CfgLerı bız Kendımız Yapıyoruz surdan burdan Alıp deıL lafını bıLde KOnus Oke :cool:

OnceLLıkLe arkadasım Benım CfgLerım Derken Foruma 2 Tane Cfg Koydum.. Bıde sSenın Koyduqun Cfg Ye Bakalım ? Kım bılır hangı Forumdan Alıp koycan 2ncı bu CfgLerı bız Kendımız Yapıyoruz surdan burdan Alıp deıL lafını bıLde KOnus Oke :cool:

ulan ezık cfg nın ıcıne bakdım bana laf atacagına kendıne bak ByNapolyon 7 cfg nın aynısı nı kopyalamıs koymussun ezık kendıne bak bıde bana laf atıosun lamer ıstersen basdan asa koyam buraya napolyon cfg nın ıcını sonra rezıl olma sakın yasısını kopyala koy ıyyy bot

hadi ya hic guleceqim yoktu 3d ekran diceklermis ehuehue :D

Eyw. Kardeş saoLasın DeniCem işh. gsLdiR. :D

[quote="sky']ulan ezık cfg nın ıcıne bakdım bana laf atacagına kendıne bak ByNapolyon 7 cfg nın aynısı nı kopyalamıs koymussun ezık kendıne bak bıde bana laf atıosun lamer ıstersen basdan asa koyam buraya napolyon cfg nın ıcını sonra rezıl olma sakın yasısını kopyala koy ıyyy bot[/QUOTE]

Lan Bot. Begenmıyorsan Sevmıyorsan Konuya Gırme Daha FazLA uzatma ByNapolyonunada BaşLatma Doqrudur ByNapoldan 1 kac ayar Aldım 1 mb Kendı Yazdım deıL ya ? 3zm3 Derdınız Ne LA sızın ? BısıLer Yapmıs Koymusuz Bı Tşk Yazacagına NeLer NeLer yazıon 3zık.
Sımdı YoL al :@@@

NOT:YONETICIDEN RICA EDIYORUM BOYLE SACMA SAPAN YAZAN UYELERI ENGELLESINLER LUTFEN:mad:

hadi ya hic guleceqim yoktu 3d ekran diceklermis ehuehue :D

Lan 3zık Bu Cfg ıLe Bı Swre Gırıp Oynadım AdamLar BanLıo Wall Mıs 3d mıs Ekranmıs Cartmıs Curtmus Hıc Olmasa Senın Gıbı .
IspanyoL sıtelerınde cs 1.6 Wall hacklarını 3d Lerı Bulup adını deıstıırp cHocıL olarak deıstıro evet cHocıLden wall hack 3zık once kendı yaptıqın seylere bak CFG ye WALL DIYEN ARKADAS.
BI KONUNA BAKtım ARKADASLAR CFG YE WALL HACK DEMIS Sxe kırıo demıs :D hıc Gulecegım yoktu Gulecegın Yoksa Bakma GuLme Okemı cHociL 3zm3sı Hade Doqru SıteNe YoL aL..

Geri