Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya kardeşim bu adamlar pro sen hala aimbot diyosn ya boquna oynamıyoalr bu oyunu bunların refleksleri fln adamlar 7/24 cs!!! dikkatli konu aç bo$ konu kilit
ya kardeşim bu adamlar pro sen hala aimbot diyosn ya boquna oynamıyoalr bu oyunu bunların refleksleri fln adamlar 7/24 cs!!! dikkatli konu aç bo$ konu kilit
~SeviyeLi yorum yap karşinda cocuk yok
~Doğrudur kardeşLerim refLexdir ben videoyu cok sevdim paylaşayım dedim o aradaa o müthiş refLexi yorumlanızı istedim.
~ToquAn modLuk kullanmıyımı blmiyosn canım kardeşim? Video payLaştım o arada kafamı takılan bir şeyi bean ettim sizde yorumladınız konunu locked olcak bir yanını qöremiyorum?
~ Ben başLıkdaki aimbot yazısını makarasına yazdım . refLex oldugunu bizde biLiyoruz adam macda arkalarında gözetmen izLeyen seyirciLer heralde aimboT olma $ansı %0 hafif daLğa olsn diye