SpawN aimbotmu kuLLanıyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-aLLe[n].

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-aLLe[n].
adam efsane Adam SpawN Adam Oynuor Bunadami Aimbot dersin ya qit izle orda 1000 lerce video war

yanlız bu movie turnuvdayken cekılmiştir. Adam turnuvada başka pcden aım botmu ındırcek :)-< Adam efsane.

Ya adama birşey dediğimmi var canım kardeşim 1.32 deki bir sahneyi iLginç buLdum

Orda turnuvada olduguna dair biLği göremedim

Adam Hile Değil Turnuvalarda PCler Kontrol Edilir.Adam Açsa Bile Belli Olur Zaten Refleks O.

Adamda bilek var oynuyor. Efsane..

Normal bi şey adamın refleks yüksek

Konu lock yardim gibi yerlere aciniz..

Toquan Ne Kitliyosun Videoda Paylaşmış Adam O Arada Sorusu Var Onune Geleni Kitleme!

Konu Yoruma Tekrar Açıldı.!

ya kardeşim bu adamlar pro sen hala aimbot diyosn ya boquna oynamıyoalr bu oyunu bunların refleksleri fln adamlar 7/24 cs!!! dikkatli konu aç bo$ konu kilit

Adam Oynuyo biraderne denırkı

he aimbot adam player skinleride normal skin aimbot acmıs kasıo :)
Adam king + baL :D

konuya tam bakmadan kilitlemeyinn :):)

Adamda müthiş reflex var..

0ha adamdaki reflekse bak

ya kardeşim bu adamlar pro sen hala aimbot diyosn ya boquna oynamıyoalr bu oyunu bunların refleksleri fln adamlar 7/24 cs!!! dikkatli konu aç bo$ konu kilit

~SeviyeLi yorum yap karşinda cocuk yok

~
Doğrudur kardeşLerim refLexdir ben videoyu cok sevdim paylaşayım dedim o aradaa o müthiş refLexi yorumlanızı istedim.

~
ToquAn modLuk kullanmıyımı blmiyosn canım kardeşim? Video payLaştım o arada kafamı takılan bir şeyi bean ettim sizde yorumladınız konunu locked olcak bir yanını qöremiyorum?

~ Ben başLıkdaki aimbot yazısını makarasına yazdım :) . refLex oldugunu bizde biLiyoruz adam macda arkalarında gözetmen izLeyen seyirciLer heralde aimboT olma $ansı %0 hafif daLğa olsn diye :P

eed. aiMbOt qibi . ama adam eFsanee. sprstAr . şAşıLmamak lazımm.

morganda core.dll kullanıomus duydunmu ::D:D:D:D:D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri