Spor yaparken yorulmamak icin.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hso06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

hso06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hso06
Sevgili arkadaslar ;

Forumdaki cogu arkadasımız spor yapıyordur.Fakat 20-25 dk sonra yorulduklarını farkederler bunu nedeni vucutlarındaki enerjinin bitmiş olmasıdır.

Eee bu enerjinin bitmemesi için ne yapacağız ?

Dengeli beslenmelisiniz fakat çok enerji içeren besinler almalısınız sporcular bunlar icin doping yapıyor ama doğal doping var bu da
PEKMEZ.
Pekmez ;

Tamamen anadoluya ait olan pekmez hem dogal hem vucudun alması gereken cogu minerali ve vitamini iceriyor hemde tam bir enerji deposu o kadar cok enerji icerirki 3 kasıgı 30 dk hic yorulmadan kosmanızı
sağlar her gun sabahları duzenli kahvaltıda veya kahvaltıdan sonra 1 cay bardagı pekmez icerseniz
ne zaman olursa olsun tazı gibi hızlı maratoncular gibi de dayanıklı olursunuz.Tabii ki birazda kondisyon gerekli kondisyonsuz pekmez , pekmezsiz kondisyon işe yaramaz.

Örnek ;Ben eskiden halı sahayı 1 kere turlayamazken bi pekmeze basladım
artık 30 kere yorulmadan rahat turluyorum bana inanın hic olmazsa
1 hafta deneyin.Hareketlerinizdeki degisiklikleri ve vucudunuzun
dayanıklılıgının arttıgını goreceksiniz. By Saw #

DOĞAL DOPİNG PEKMEZ

Çok teşekkür kardeşim verdiğin bilgiler için. Söylediklerinin hepsi doğru, bende maraton koşan biri olarak ne enerji içeçeği bilirim ne başka birşey. Sadece ve sadece PEKMEZ.
Allahın bize verdiği nimetlerden birisi. Çom mükemmel.

Tabii ki dogru olcak gardas ben Saw # bizde yalan yok :D.Hemde tadı cok cok cok guzel tatlı sevenler icin ideal.

Deniycem Anneme Aldıram Pekmez :D

Bilgi İçin Sağol.

Elimde olsa bilgisayarada yedirecem az hızlansın.Hahahahahah.!!

I want to play game

Bende BESYO hazırlanıyorum koşauyorum denicem bakalım teşekkürler :)

Bilgi için teşekkürler.

Geri