Spurs Capel için kesenin ağzını açıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
Sevilla'da bu sezon yıldızı en çok parlayan isimlerin başında gelen Capel, yeteneklerinin hayranı olan Tottenham menajeri Harry Redknapp'in dikkatini çekmeyi başardı.

Oyun kurucu Luka Modric'den, Hırvat oyuncunun kırılan ayağı nedeniyle uzun süre yararlanamayacak olan Redknapp, Ocak ayındaki ara transfer döneminde Capel'in takıma eklenmesinin Spurs'ün ilk 4 takım arasına girme şansını arttıracağına inanıyor.

Ancak Sevilla, 2001'den bu yana kulübün genç oluşumunun bir parçası olan 21 yaşındaki İspanyol oyuncuyu kadroda tutmak istiyor ve sezon sonunda sözleşme yenileme görüşmelerine tekrar başlamanın hesaplarını yapsa da News of the World gazetesi, 2008 yazında da sol kanat oyuncusu ile ilgilenen Londra ekibinin, yaklaşan transfer döneminde yüksek meblağlı bir teklif ile Sevilla'nın kapısını çalabileceğini yazdı.

Tüm bu gelişmelere rağmen Capel ise Sevilla'da mutlu olduğunun altını çizerek "Buradaki zamanım boyunca gelişimim devam etti ve bu kulüp için oynamaktan gerçekten keyif alıyorum. Kontrat söylentileri ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ve ben şu anda gün gün yaşamayı tercih ediyorum" şeklinde konuştu

Geri