ßenden ßu kadaR nb aiLesi hepiniz aeo :) -konuyu silmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

Homupdown`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
Homupdown`
onceLikLe sa Nbyi birakiyorum arkadaşlar :( nş ßeni unutmazsiniz hepiniz Aeo Rütbeminde alinmasini istiyorum aLLy :@ Yüzünden ßirakiyoRum. O kişiye Cok güvenmeyn :( Nb aiLesi sizi cok özLücem :S :S :( !!!![ İnşaLLah ßeni unutmassiniz karde$Lerim :(

Konu bugun Locklanmassa cok ii oLR herkezle wedalasip gitmek istiyorum

________________________________________________________________________________________________________

OLAY GEÇMİŞİ:

4Dewil Says: Ali rütbe düzenlemesi ne zaman yapılcak?
Evrim Geçiren Admin Says: Daha çok var
4Dewil Says: Ben Süper Mod Olmak istiyorem
Evrim Geçiren Admin Says: Sen modlugunu elinde tutmaya bak sonra süper modluk iste

Then 4Dewil Gives Up NB. ;) Pai Pai

The ALyx Der ki;

Bu forumda herkes hakettiği yerde. Hel'n Hariç. Bunuda sorgulama hakkınız yok sizin zaten karışamazsınız (virgülümsü nokta)

Sende Hakettiğin Yerdesin. ne yaptıysan karşılıgını alırsın.

Burası Türkiye'nin En Büyük Forumlarından, öyle her gün rütbe düzenlemesi yapılmaz.

Yapılsa bile emek harcamayana Süper Moderatörlük Verilmez (nokta)

Paylaşım yapmıyorsun, rütben tehlikede demiştim. Bir de üstüne bana süper moderatorlük için gelme. Sana doğruları söyleyince "ipnelik yaptın" diyip trip atma bana. Önce adam ol. Sana zamanında çok emeğim geçti, modluk istediğin zamanlar sana ne kadar yardım ettim hatırla? Modluk başvurusu için 300 mesaj şarttı, sana 200 mesaj olmana ragmen basvur demiştim? Ben olmasam mod olamazdın hatırla bebeğim(nokta). Hakkımı mı verdin şimdi bana? İpnelik mi yaptım sana? Evet Doğru ipnelik yaptım sana yardım ettim nedense hiçde haketmiyorsun. Gidiyorsan git, bunları dedikten sonra gözümde bir hiçsin zaten.

Yu hev bin cast dı van ;)

Bir gıdım üzülmüyorum gitmene. Pai Pai.

Gururun varsa profilindeki yeşil ışık yanmaz birdaha zaten. Yandıgını da görmeyeyim.

Benim diyeceklerim bu kadar.

Bu Forumda kimseye torpil yok bundan sonra.

Hel'n Hariç (nokta)

ok by ;) Mucx

:D Msnden birde diyo yeşil ışık sönmicek diyo :D istenmediği yerde duruyorsa o onun seviyesini gösterir. Bana da banlamak düşer.

#BANNED

Buda Benim Cevabımdır. (admin alyx)

Bu konu 2 gün sabit kalacak, modlar ellemeyin (nokta) Görsün millet kim ne. Alayına gider diyorsun, sen önce korkmadan bakkala git ;) OK, by .

**** bırakma bea knk

Allaha emanet , aranızda ne geçti ßilmiyorum ama , inşallah geri dönersin..!

Eyw karde$im yol gözktü :S

Bu forumda herkes hakettiği yerde. Hel'n Hariç. Bunuda sorgulayamazssın zateyn (:

Sende Hakettiğin Yerdesin. ne yaptıysan karşılıgını alırsın.

Burası Türkiye'nin En Büyük Forumlarından, öyle her gün rütbe düzenlemesi yapılmaz.

Yapılsa bile emek harcamayana Süper Moderatörlük Verilmez (nokta)

Paylaşım yapmıyorsun, rütben tehlikede demiştim. Bir de üstüne bana süper moderatorlük için gelme. Sana doğruları söyleyince "ipnelik yaptın" diyip trip atma bana. Önce adam ol. Sana zamanında çok emeğim geçti, modluk istediğin zamanlar sana ne kadar yardım ettim hatırla? Hakkımı mı verdin şimdi bana? İpnelik mi yaptım sana? Evet Doğru ipnelik yaptım sana yardım ettim nedense hiçde haketmiyorsun (nokta) Gidiyorsan git, bunları dedikten sonra gözümde bir hiçsin zaten.

Yu hev bin cast dı van ;)

Bir gıdım üzülmüyorum gitmene. Pai Pai.

Bu Forumda kimseye torpil yok bundan sonra.

Hel'n Hariç (nokta)

ok by ;) Mucx

Sanada By by ;) Herkez kimin ne oLDuqunu anLcak ayiK oL .! vedaLasp gitcem

Forumu gereksiz propogandalarınla meşgul edip milleti yanlış bilgilendirip istediğin olmadı diye kimseyi kötüleyemezsin.

Konu yoruma kapalı .

bundan öncede kimseye torpil olmadı olmayacak torpil olsaydı merak etme SENDEN ÖNCE TORPİL YAPACAĞIM BİNLERCE ADAM VAR!

Konu yoruma açıldı. Üyenin isteği üzerine açtım. Arkadaşlarina bb desin.

BB geri geLme .

ßidaha qeLme :@

zaten bidaha geLmicemde wall paylaşrken cfg paylasirken bende iisi yktu ama ;)

qüLe qüLe git knk,mMm aLLAha emanet oL ..

Modluk başvuruları için en az 300 mesajdı bi aralar, sen 200 mesajken ben sana başvur demiştim. ne kadar çabuk unutmuşsun ?

Reklam yapmak için NB'yi küçüK düşürmek için Konu Açmışsın...

Arkadaşlarınla Vedalaşacaksan qiT Özel Msj At arkadaşLarına Dostum...

Hadi €yw

bb senio sewıoduM umaRım qeRı doneRsıN

aLLy sanane ogLM arkadaşlarimla vedalaşiyorum ister kotu yorum ister ii yorum atarLar sana KaLmadi güLmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri