1
EXE RANK
Homupdown`
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
onceLikLe sa Nbyi birakiyorum arkadaşlar
nş ßeni unutmazsiniz hepiniz Aeo Rütbeminde alinmasini istiyorum aLLy
Yüzünden ßirakiyoRum. O kişiye Cok güvenmeyn
Nb aiLesi sizi cok özLücem :S :S
!!!
Konu bugun Locklanmassa cok ii oLR herkezle wedalasip gitmek istiyorum
________________________________________________________________________________________________________
OLAY GEÇMİŞİ:
4Dewil Says: Ali rütbe düzenlemesi ne zaman yapılcak?
Evrim Geçiren Admin Says: Daha çok var
4Dewil Says: Ben Süper Mod Olmak istiyorem
Evrim Geçiren Admin Says: Sen modlugunu elinde tutmaya bak sonra süper modluk iste
Then 4Dewil Gives Up NB.
Pai Pai
Bu forumda herkes hakettiği yerde. Hel'n Hariç. Bunuda sorgulama hakkınız yok sizin zaten karışamazsınız (virgülümsü nokta)
Sende Hakettiğin Yerdesin. ne yaptıysan karşılıgını alırsın.
Burası Türkiye'nin En Büyük Forumlarından, öyle her gün rütbe düzenlemesi yapılmaz.
Yapılsa bile emek harcamayana Süper Moderatörlük Verilmez (nokta)
Paylaşım yapmıyorsun, rütben tehlikede demiştim. Bir de üstüne bana süper moderatorlük için gelme. Sana doğruları söyleyince "ipnelik yaptın" diyip trip atma bana. Önce adam ol. Sana zamanında çok emeğim geçti, modluk istediğin zamanlar sana ne kadar yardım ettim hatırla? Modluk başvurusu için 300 mesaj şarttı, sana 200 mesaj olmana ragmen basvur demiştim? Ben olmasam mod olamazdın hatırla bebeğim(nokta). Hakkımı mı verdin şimdi bana? İpnelik mi yaptım sana? Evet Doğru ipnelik yaptım sana yardım ettim nedense hiçde haketmiyorsun. Gidiyorsan git, bunları dedikten sonra gözümde bir hiçsin zaten.
Yu hev bin cast dı van
Bir gıdım üzülmüyorum gitmene. Pai Pai.
Gururun varsa profilindeki yeşil ışık yanmaz birdaha zaten. Yandıgını da görmeyeyim.
Benim diyeceklerim bu kadar.
Bu Forumda kimseye torpil yok bundan sonra.
Hel'n Hariç (nokta)
ok by
Mucx
Msnden birde diyo yeşil ışık sönmicek diyo
istenmediği yerde duruyorsa o onun seviyesini gösterir. Bana da banlamak düşer.
#BANNED
Buda Benim Cevabımdır. (admin alyx)
Bu konu 2 gün sabit kalacak, modlar ellemeyin (nokta) Görsün millet kim ne. Alayına gider diyorsun, sen önce korkmadan bakkala git
OK, by .

Konu bugun Locklanmassa cok ii oLR herkezle wedalasip gitmek istiyorum
________________________________________________________________________________________________________
OLAY GEÇMİŞİ:
4Dewil Says: Ali rütbe düzenlemesi ne zaman yapılcak?
Evrim Geçiren Admin Says: Daha çok var
4Dewil Says: Ben Süper Mod Olmak istiyorem
Evrim Geçiren Admin Says: Sen modlugunu elinde tutmaya bak sonra süper modluk iste
Then 4Dewil Gives Up NB.

The ALyx Der ki;
Bu forumda herkes hakettiği yerde. Hel'n Hariç. Bunuda sorgulama hakkınız yok sizin zaten karışamazsınız (virgülümsü nokta)
Sende Hakettiğin Yerdesin. ne yaptıysan karşılıgını alırsın.
Burası Türkiye'nin En Büyük Forumlarından, öyle her gün rütbe düzenlemesi yapılmaz.
Yapılsa bile emek harcamayana Süper Moderatörlük Verilmez (nokta)
Paylaşım yapmıyorsun, rütben tehlikede demiştim. Bir de üstüne bana süper moderatorlük için gelme. Sana doğruları söyleyince "ipnelik yaptın" diyip trip atma bana. Önce adam ol. Sana zamanında çok emeğim geçti, modluk istediğin zamanlar sana ne kadar yardım ettim hatırla? Modluk başvurusu için 300 mesaj şarttı, sana 200 mesaj olmana ragmen basvur demiştim? Ben olmasam mod olamazdın hatırla bebeğim(nokta). Hakkımı mı verdin şimdi bana? İpnelik mi yaptım sana? Evet Doğru ipnelik yaptım sana yardım ettim nedense hiçde haketmiyorsun. Gidiyorsan git, bunları dedikten sonra gözümde bir hiçsin zaten.
Yu hev bin cast dı van

Bir gıdım üzülmüyorum gitmene. Pai Pai.
Gururun varsa profilindeki yeşil ışık yanmaz birdaha zaten. Yandıgını da görmeyeyim.
Benim diyeceklerim bu kadar.
Bu Forumda kimseye torpil yok bundan sonra.
Hel'n Hariç (nokta)
ok by

#BANNED
Buda Benim Cevabımdır. (admin alyx)
Bu konu 2 gün sabit kalacak, modlar ellemeyin (nokta) Görsün millet kim ne. Alayına gider diyorsun, sen önce korkmadan bakkala git