ßu movie'. scOOL'. sw dé . ckiLmişdiR.Mrs.Razor. tRafından

0
EXE RANK

-hironALdO`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-hironALdO`
Adam'.kinq
Adam'.esdiRiyOR.
Adam.'Mrs.Razor(HaRun)

( ßu movie.' sky net'(tugaya) qeLsin .. ;) (aNLadı O )
Mrs.Razor | SK Gaming haRun bana Ricasıyla... ' kOydumm .. ;):thumbup:

Socl 3.7 ve Duck poff.

kıngof socL ve oyun alemi aLpaycm ;)

eet. ' öyLEee .'

ya bu salak kim Mrs.Razor tuqaya artsLik yapıcak kapasitedemisin sen ?

Sw Socl mu Ya Gl_sp Gayet İyi Görünüyo :S

Her türlü Ws atarım .

razor kapasiten yetmez skynete neden skynet yanı tugaya gelsın anlamadım adamlan msn de konustum diyo o kim :D:D

lAaa . bilip bilmeden ötmeyinn :@ skynet cs de haRuna 3d sin dedi . harun msn den tuqya ss attı dedi kapattı onun içinde movie ypdı anladın ( asıl bu nu anlamak için sizin kapa siteniz yetmiyOr )

bende kafa tutuyo sandım he bide sunu söylim tugay 3d diyosa bilki 3d dir oke bb

laa bu mrs.Razorr kim laa daha dün cıkan elemanlara bak yaa bu kingofun iyice cırtı cıktı kingofta 3 ay kasan king olup cıkıyo karşımıza

Mrs.Razor burda baska baska uyelikler acıp kendini rekLam etmeye caLısan salagın bırı anLayamadınızmı haLa bakın kac tane mrs razor yalaklama konu war saın hepsınıde kendı acmıs.....

Herkez kendine k1nq ;)

ama güzel movie =)

ya bu salak kim Mrs.Razor tuqaya artsLik yapıcak kapasitedemisin sen ?

aynen katılıyorum gerçek kinglerin üzerinden kendine reklam yapma adam seni tanımıyo bile ayıp bide ismini yazmıssın

he bide diyosunki 3d demiş heralde bende diyorum 3d benden hariç 10 kişi diyor neden bize gelmedide skynete geldi

Mrs.Razor burda baska baska uyelikler acıp kendini rekLam etmeye caLısan salagın bırı anLayamadınızmı haLa bakın kac tane mrs razor yalaklama konu war saın hepsınıde kendı acmıs.....
arkadaşım adam da sorun var şimdi böyle yaptığı zaman kendisi hakkında konuşulduğu zaman hoşlanıyo diyo holeyyy benim hakıımda konuşuyolar filan :D t4m m4l ya

önceleri seni bişey sanardım ama artık sevmiyom harun seni satış koydun bana

Geri