St. Clanın Maçlara Soktu Hltv Sizce Hltvmi :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jaboz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Jaboz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Jaboz
Arkadaşlar Geçenlerde Koymayı Düşünmüyodum Ama biraz inata Bindi iş Movie yapamyı gereksiz buldum çünkü kalite düşük oluyor ve yazıalro kunmuyor burda yazıalra dikaty edin özelikler yazıalrda Anladılar Çaktılar senin Yüzünden gibi laflar geçiyor ikincisi bu arkdaşlar maç atıgımız zaman Hltv yi kendileri soktu statudede hltv olarak gözüküyordu Halbuki Hltv DEğilmiş :) kendi adamlarıymış biz de bunu Bize atmış Hltv diye atmış oldugu Şey Record çıkınca Ve kendi recordunda Tab a basınca orda izleyiciler kısmına bakın :)ne görüceksiniz yani diceğim o ki Bu Clanla maç atarken REg to Reg in takımı ozanların Hltvyi siz sokun onlara sokturmayın Çünkü Hltv olmaya biliyoru buyrun

buda sizin için uploand ettigim Bize atmış oldukları Record :)

mete indir - Upload.gen.tr

Şimdi işim var sonra indiricem ayrıca ,

Özgür [ temosshimee] , Req to Req [ Ozan ] çok güvenirim , ayrıca ozanlarla eskiden aynı teamde bulunmuştum hiç böle birşey yapmamışlardı bileğimizle alıyorduk müsait olunca ilk işim indirmek olucak .

İndirebilirsin kardeşim bizde yalan yok hem yalan olsa kendimizi rezil etmeyi çok mu isteriz aklınız hayaliniz nasıl alıyor böyle şeylere inanamıyorum Ozan kardeşimden bende beklemezdim adamın kendi recordunu izliyoruz hltv kayıdını degil.buyur izlede sonra yorum at.

indirin inidirin :) reg to reg gelmeden indirin silebilir :D

He silerim ALLAH`ım ya bekle indiriyorum ;)

ındırıyorum bakcam :D

Öncelikle adamlar çaktı felen aramızda laflar felen geçti diyonya ?
o sahneyi iyi izleyin b tünel girişinde bizim adam ses yaptı diğer adamda koşma dedi senini yüzünden adamlar anladı demiş ;)
oraya dikkatli bakın

Şu 1 :) St. clananı diye bir clan yok ben maç için topladım adamları .

2 :) status yazında HLTV olarak gözüküyosa HLTV dir zaten daha neyin derdini yapıyon ?

3 :) hadi diyelimki o HLTV değil ben başka adam soksam maça ne işime yarıcak ? evde çift pc mi var?

4 :) zaten hata sizle maç atmak

Hadi qq Hergün 10 tane felen maç atıorum her maçla bu kadar uğraşşsam oho nese..

kb sı falza :D indirmicem kota yıyo yaataa :DD:d

consola status yaz hltvmi deilmi anlarsın neyin peşindesin ?

arkdasım orda statude göküyo ama bize atıgınız hltv degil record okeee hltv degil ikincisi taba basıncxa yunus diye biride göküyo onu açıklsana :D yunus kimm onu bir açıkla hadi digeri hltvde yunus kim :D odamı hltv yoksa :D ya bırakın bu işleri ya belki evinde başka bir pc yok ama venten konusoysun belkide :D senin karsında çocuk yok

mete mı :D mete benım xD

ee neolmus yani mete sensen :)

bırakınla koskoca ülken abi caca yalanmı solıcek qrtosque teamı co ksaglamdır we bugune kadar yenen 1 takım ben kendı gozumle gormeıdmm hade bb Suan bnce Hereo turc de ndaha saglam qrotusque

Geri