Steam'e giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-respect.``AMAZ1NG;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-respect.``AMAZ1NG;;
Steam üyeliğimi giriyorum ancak burda kalıyor: Steam'e Cracked steamden griyorum

[attachment=o847]

bendede aynısı oluyo :D

fakemi bu Steam

tamam yaptık.

steam falan boş hikayeler hiç onaylamıyorum kullandığın şeyde steam değil onun kırılmış hali oynuyacaksan'da indir üye ol bas parayı al oyunu. böyle en azından orjinalci olursun steam şu aralar popülarite olayını kaybediyor bu crackedlerden dolayı adamların kırmadığı oyun kalmadı bazılarını kıramadı gerçide onuda kırarlar iyide yapıyorlar kırsınlar oyunları bize parayla satanlar düşünsün her yerde oyunların orjinalleri bulunurken bunların bize oyunu parayla satması bana saçma geliyor zaten cs'nin bende orjinali var para mı verdim hayır 5 yıldır var yani sadece steam desteksiz oda şart değil illa server isteniyorsa gametracker,game-monitor gibi siteleri boşuna yapmamışlar.

steam falan boş hikayeler hiç onaylamıyorum kullandığın şeyde steam değil onun kırılmış hali oynuyacaksan'da indir üye ol bas parayı al oyunu. böyle en azından orjinalci olursun steam şu aralar popülarite olayını kaybediyor bu crackedlerden dolayı adamların kırmadığı oyun kalmadı bazılarını kıramadı gerçide onuda kırarlar iyide yapıyorlar kırsınlar oyunları bize parayla satanlar düşünsün her yerde oyunların orjinalleri bulunurken bunların bize oyunu parayla satması bana saçma geliyor zaten cs'nin bende orjinali var para mı verdim hayır 5 yıldır var yani sadece steam desteksiz oda şart değil illa server isteniyorsa gametracker,game-monitor gibi siteleri boşuna yapmamışlar.
kardeşim o kırılmış steamlarla anca gider pub kasarsın , steamı sadece cs üzerine düşünmeyin artık dünya steamı kullanıyor o kadar kolay değil yani türk 2-3 hacker hackleyemez artık dvd-cd'den oyun alım satımı bitti dünya steamı kullanıyor kredi kartı alıyorlar artık cd dvd satılmıyor anlıcağın.

sana bi tavsiye bu konuya yorum atıcağına resmini değiştir abazamısın arkadaşım sen ? kötü örnek olma bu konularda bizi aşar ben sevmiyorum sevenede manii olmuyorum.

sanane kardeşim gerizekalmısın sanane benim avatarımdan kapat gözlerini herife bak ezelden beri bu benim avatarım sana mı kaldı ? konunun içeriğiyle ilgili cevap ver bana kulakdan duyma bilgilerle gelme bana.

Tartışma Büyümemesi Açısından Konu KApanmıştır

sanane kardeşim gerizekalmısın sanane benim avatarımdan kapat gözlerini herife bak ezelden beri bu benim avatarım sana mı kaldı ? konunun içeriğiyle ilgili cevap ver bana kulakdan duyma bilgilerle gelme bana.
doğru diyor avatarını düzeltebilir misin forum kurallarına kimse uymuyor, ya adam gibi çeki düzen verin yada gereğini yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri