Styla 45

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -Pepee *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

-Pepee *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Pepee *
Konumu kilitlemişsin forumda sohbet ve geyik de mi yasak ? Yok böyle saçma bir olay yaa.

Forumda neler oluyor değilde tanışma kaynaşma bölümündeki varsa konunu tekrar güncel yapabilirdin.Yoksa kısacık bir tanıtımla tekrar yeni konunu açabilirdin.

Ama tabi ümit kardeş kendi bilir. :)

Forumda her konu mevcut kendinizi tanıtmanız icinde bir bölümümüz var sohbet ve geyik bölümümüzde var konularınız gerekli yerleri actığınızda kimse sizlere kızmaz konunuzu kilitlemez böyle suan saçma konu acarsanız konu kilitlenir
Bu bölümde kendini tanıtabilirsin
http://www.netbilgini.net/tanisma-kaynasma/
iyi forumlar..

Forumda her konu mevcut kendinizi tanıtmanız icinde bir bölümümüz var sohbet ve geyik bölümümüzde var konularınız gerekli yerleri actığınızda kimse sizlere kızmaz konunuzu kilitlemez böyle suan saçma konu acarsanız konu kilitlenir
Bu bölümde kendini tanıtabilirsin
Tanışma - Kaynaşma
iyi forumlar..

Z1rt kardeşim beni tanıyan tanır burda. Ben kendimi sıfırdan tanıştırmıyorum ki. Eski moderatörlerindenim ben sitenin. 3-4 aydır forumda yoktum yeniden döndüğümü söylemekti amacım. Forumda neler oluyor bölümü en uygun bölümdü bu başlık için. Neyse döndüğüme döneceğime pişman oldum zaten.

gereksiz konu acmayin acacaksaniz yerine acin arkadasim birde eski modsun lutfen kurallara uyun konu yoruma kapali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri