Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda neler oluyor değilde tanışma kaynaşma bölümündeki varsa konunu tekrar güncel yapabilirdin.Yoksa kısacık bir tanıtımla tekrar yeni konunu açabilirdin.
Forumda her konu mevcut kendinizi tanıtmanız icinde bir bölümümüz var sohbet ve geyik bölümümüzde var konularınız gerekli yerleri actığınızda kimse sizlere kızmaz konunuzu kilitlemez böyle suan saçma konu acarsanız konu kilitlenir
Bu bölümde kendini tanıtabilirsin http://www.netbilgini.net/tanisma-kaynasma/ iyi forumlar..
Forumda her konu mevcut kendinizi tanıtmanız icinde bir bölümümüz var sohbet ve geyik bölümümüzde var konularınız gerekli yerleri actığınızda kimse sizlere kızmaz konunuzu kilitlemez böyle suan saçma konu acarsanız konu kilitlenir
Bu bölümde kendini tanıtabilirsin Tanışma - Kaynaşma iyi forumlar..
Z1rt kardeşim beni tanıyan tanır burda. Ben kendimi sıfırdan tanıştırmıyorum ki. Eski moderatörlerindenim ben sitenin. 3-4 aydır forumda yoktum yeniden döndüğümü söylemekti amacım. Forumda neler oluyor bölümü en uygun bölümdü bu başlık için. Neyse döndüğüme döneceğime pişman oldum zaten.