15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
Sütlü Terbiye
MalzemelerMutfak Zorluk 1Süre 5 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem 1 Adet yumurtanın sarısı
1 Su bardağı süt
Hazırlanışı
MalzemelerMutfak Zorluk 1Süre 5 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem 1 Adet yumurtanın sarısı
1 Su bardağı süt
Hazırlanışı
- Yumurta sarısını porselen bir kaseye kırın.
- Kaşıkla karıştırarak ezin, sonra içine 1 su bardağı sütü ilave edip tekrardan karıştırın (mümkünse önceden kaynatılmış soğutulmuş süt kullanın).
- Çorbanın suyuyla hafif ılıklaştırıp kaynayan çorbanın içine katın.
- Karıştırılarak bir taşım kaynatıp ateşten alın.
- NOT : Yumurtalı sütü ekledikten sonra çok kaynatmayın, yoksa koyduğunuz karışım kesilebilir ve bu da çorbanın hem görüntüsünü hem de lezzetini bozar.
- Süt pastörize ise önceden kaynatmanıza gerek yok.